هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Galadriel on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
منم تو کنکور نزدمش
ناراحت نشو -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
نتونستم بزنمش
ناراحت شدم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
این خب سخته ترکیبی هم هست -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
تو جادم من شرایط دانلود ندارم سوالو بفرست نگا کنم یادم نمیاد -
@soniaaa
ببخشید از نظر شما
سوال فیزیک از دهم تجربی کنکور سوال اون فردی که توپ رو پرت میکنه تو سبد سطح سختیش چجوریه از دید شما که کنکور دادی؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First
منم اونو دوست دارم 🥲 -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Galadriel on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
سلام
وقتتون بخیر
ببخشید این موضوع پرنده
برای شخص شما اتفاق افتاده -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First
احتمالا ؟
ن اوکیه همه چی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@farzam-yousefi خب به فرض بگیریم کسی معدل نخره، تو نهایی تقلب نشه،تو امتحان لیسنینگ یکی ته سالن نباشه نشنوه یا صدا مشکل نداشته باشه و همه چی امن و امان باشه
یکیم معدلش اومد پایین بره ترمیم معدل شرکت کنه
حالا چی میشه؟
همه ترمیم معدل شرکت میکنن و ۴۰۰ ،۵۰۰ هزار معدل بیستی داریم که باید کنکور بدن..
خب چه کاری بود
بجای تحمل ۴ ساعت کنکور دانش آموز باید علاوه بر اون تو ۱۰ ۱۱ تا امتحان همین استرس و داشته باشه
اگه فقط ۱۰۰۰ نفر یک درس رو بخوان دوباره امتحان بدن و هزینه امتحان،درسی ۱۰۰ هزار تومن باشه پول زیادی بدست میاد که میره تو جیب آموزش پرورش .حالا سر کی کلاه رفته؟؟
دانش آموز و خانوادش که یه سنگ بزرگی سر راهشون گذاشتن و این تاثیر قطعی الکیه چون اصلا دانش آموزان رو غربال نمیکنه..رئیس شورای انقلاب فرهنگی یه چیزی گفت خیلی حق بود
گفت طبق گفته رهبر برای برنامه درسی ما دینی و سایر دروس عمومی رو گذاشتیم فرد با اصول دین و راه و روشاش آشنا بشه
نه اینکه بشینه صحبت های پیامبر رو حفظ کنه و تست بزنه براش و از اون آیه که منظور پیامبر اصن اون نبوده رو سوال طرح کنن
این رو میتونن تو تشریحی کنترل کنن
که سوالایی که فقط برای این باشه که طرف میگیره موضوع رو یا نه طرح کنن
صددرصد یجور سوالارو طرح میکنن طرف 100 بار هم شرکت کنه نمره کامل رو به شرطی که کامل نخونده باشه بیست نشده باشه
مثلا امتحان رو طبق گفته اساتید ما
ورمیدارن تا نمره 16 مثلا یه کاری میکنن هر کسی بتونه جواب بده
بعدش اون 4 نمره سوالای سخت بذارن کسی که واقعا مسلطه بتونه جواب بدهالان یه سوال
شما اگه خدایی نکرده سرکنکور مثلا حالتون بد بشه و نیم ساعت از وقتتون رو از دست بدید
زحمت چند سال درس خوندنتون میره رو هوا ولی اینطوری خیالتون جمعه که شما 60 درصد کار رو قبلا انجام دادید
واینجا با ارامش بیشتری کنکور رو میدید -
قضاوتهاشون واقعا جالبه، تازه علاوه بر اون حق به جانبیشون خفن تره
-
@f-seif-0 عزیز ، واقعا متاسفم...
لطفا اگه کاری از دست من و یا بچه های آلاخونه بر میاد حتما بگید. -
هایدی سویله…
-
قشنگ من
قول میدم کاری که اون دامپزشک باتو کرد رو من باکسی نکنم
قول میدم اونقدر تمرکز کنم رو کارم که هیچوقت به خاطر خطای من کسی از دست نره
منو ببخش که ولت کردمو رفتم مسافرت
کاش همش یه شوخی بود -
کاش عکسشو نداشتم
کاش -
@farzam-yousefi خب به فرض بگیریم کسی معدل نخره، تو نهایی تقلب نشه،تو امتحان لیسنینگ یکی ته سالن نباشه نشنوه یا صدا مشکل نداشته باشه و همه چی امن و امان باشه
یکیم معدلش اومد پایین بره ترمیم معدل شرکت کنه
حالا چی میشه؟
همه ترمیم معدل شرکت میکنن و ۴۰۰ ،۵۰۰ هزار معدل بیستی داریم که باید کنکور بدن..
خب چه کاری بود
بجای تحمل ۴ ساعت کنکور دانش آموز باید علاوه بر اون تو ۱۰ ۱۱ تا امتحان همین استرس و داشته باشه
اگه فقط ۱۰۰۰ نفر یک درس رو بخوان دوباره امتحان بدن و هزینه امتحان،درسی ۱۰۰ هزار تومن باشه پول زیادی بدست میاد که میره تو جیب آموزش پرورش .حالا سر کی کلاه رفته؟؟
دانش آموز و خانوادش که یه سنگ بزرگی سر راهشون گذاشتن و این تاثیر قطعی الکیه چون اصلا دانش آموزان رو غربال نمیکنه..
پست 606861 از 1000113