هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to زهرا بنده خدا 2 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 خاعک توسر عاشقت
جنبه یه دانشگاه رفتنم نداشتی🤌 -
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا 2 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
زهرا بنده خدا 2replied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سرعت اینکه حرفمو قبول کرد و گفت باشه
از سرعت نور بیشتر بود
بعد من ناراحت شدم از این
و از اینکه ناراحت شدم عصبانیم -
مهشید حسن زاده 0replied to زهرا بنده خدا 2 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 منم هنگ کردم یلحظه
-
مهشید حسن زاده 0replied to Ainoor on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor موجی ای تو
-
زهرا بنده خدا 2replied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ولی یسوال دیگ بپرسم؟
-
کارآموزی نداریم
بچه اشتباه گرفته بود:/ -
Rahman Aareplied to fateme.shafeie on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli کوجاش
-
Ainoorreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چون احساسم ناراحت شده
و منطقم داره سرکوفت میزنه چرا اصلا باید ناراحت بشی
الکی زودرنج شدم... -
ولی ان شاءالله اگه خدا بخواد...
بعد عید یه سری به بیمارستان خواهیم زد
چندعصری وقت بیماران عزیز را خواهیم گرفت -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa اونجاش
قبلا گفتم بهت -
زهرا بنده خدا 2replied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
بپرس -
Rahman Aareplied to fateme.shafeie on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli اونجاش کوجاشه ؟
-
اعتراف میکنم اگه یکی ازهمکلاسیام نباشه من اصا نمیدونم روزانه کلاسایی دارم️همه رو این بنده خدایادم میاره
بعدجالبترین بخشش اینه که توکلاس یجوووری برخورد میکنیم انگارنه انگار که باهم هماهنگیم
انگار غریبه ایم
هیچ منطقی و دلیلیم برااین رفتارمون نداریم ولی اینطوریم🤌️ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa میخواستی لف ندی حالا بری نگا کنی
-
I_Fatemeh_lreplied to Rahman Aa on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa همو جوی خوبو
-
مهشید حسن زاده 0replied to Ainoor on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor منکه میگم تو موجی ای
-
دوتا ترسو قراره بریم بیمارستان...
راضیش کردم بریم که ترسمون بریزه
تهش که چی؟...
شاید خواستم باز این مسیر رو بیام
این طوری با تجربهی بیشتر و حس و حال بهتر انتخابش میکنم...
609761/1000113