هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد
-
حسین نعمتی اهااا از اون نظر.. خب ببین منظور این بود فک کنم ک چون از طرف ایران وجود نداشت نمیشد؟
Michael Vey اینو ندیدم
-
ی سال پیش ک رفتم یدونه از این هندزفری گردنیای بلوتوثی خریدم 400 تومن بود!!! :|||| خیلی اصن فوق العده بود.. بعد ی گوشش ی نمه اتصالی داشت خانواده اصرار کردن بدمش ب شوهر خواهرم تا درستش کنه.. منم میدونستم این فق حرف میزنه هرچی بدی دستش میگه بلدم بعد گند میزنه بهش..
بعد واقعا همین شد دیگ..سیمشو گرف کوتاه کرد:|||||| بعد میگه: عمری درستش کردم!!!..
سیمش کوتاه بلند شد و اونوری ک کوتاهه ب گوشم نمیرسه:>
اینجوری 400 تومن ضرر کردمMichael Vey خوشحالم که شوهر خواهر ندارم
-
انقدری ناراحت هستم که نمیتونم توصیفش بکنم
حقیقتش
تلاشم به هیچ نتیجه نرسید هیچ -
مثل همیشه...
-
امروز واقعا ۱۳ اسفنده؟
چه زود
هنوز تو ۳ اسفند موندم
هنوز تو مهرشم -
امروز که مدرسه رفتیم همه نگران بودن حتی معلم ها .
اونا بچه هامون رو مدرسه نفرستاده بودن ولی ما چی ؟ آخه ما چه گناهی کردیم !!!!
بخدا یکی از معلم ها یه حوله بزرگ با یه بطری آب آورده بود برای مواقع اضطرار :|||
یکی از معلم ها می گفت ما یکی از فامیل هامون رفته توی ICU -
آنقدر که نگران بودن به هر بویی شک می کردن ،طبقه بالای مدرسه یه بویی اومده بود بچه ها همه فرار کرده بودن
ولی در کل قضیه خیلی خنده دار بود ...
یکی از دوستام می گفت بچه ها اگه یه وقت اتفاقی افتاد مثل حادثه منا نشه با عجله نرید بیرون -
مدرسمون عالیه
تازه الان زنگ زدن گفتن ک سشنبه درس بهداشت شنبه زیست دوشنبه دینی و چهارشنبه فارسی شبه نهایی دارین بیاین مدرسه امتحان بدین:||||
مرسی بابت اطلاع رسانی فوریتون -
پدر یه شهر
مادر یه شهر دیگه
فرزند یه شهر دیگه
نام اثر: خانواده
خالق: ...
هیچی همین. -
حسین نعمتی همین دیگ.. فدراسیون بوکس اصن ندااریم برا خانما. ینی کلا خانما تو ایران چیزی ب نام باشگاه بوکس ندارن ک بخوان مثلا برن مسابقات جهانی.
این دختره هم دیدی چی نوشته بود دیگ.. تو پارک و پارکینگ و باشگاه های مختلف (غیر بوکس) یاد گرف.Michael Vey تو ایران چی داریم که فدراسیون بوکس داشته باشیم؟:))
-
@نویسنده-کوچولو اره بعدشم رفتیم بیرون با مدیر نبودیم
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو اره بعدشم رفتیم بیرون با مدیر نبودیم
خوشبحالتون
-
مدرسمون عالیه
تازه الان زنگ زدن گفتن ک سشنبه درس بهداشت شنبه زیست دوشنبه دینی و چهارشنبه فارسی شبه نهایی دارین بیاین مدرسه امتحان بدین:||||
مرسی بابت اطلاع رسانی فوریتونMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مدرسمون عالیه
مرسی بابت اطلاع رسانی فوریتونوای نگو ما فردا ادبیات داریم سه شنبه دینی بعد زبانن وواااییی🥲
-
آنقدر که نگران بودن به هر بویی شک می کردن ،طبقه بالای مدرسه یه بویی اومده بود بچه ها همه فرار کرده بودن
یکی از دوستام می گفت بچه ها اگه یه وقت اتفاقی افتاد مثل حادثه منا نشه با عجله نرید بیرونپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی از دوستام می گفت بچه ها اگه یه وقت اتفاقی افتاد مثل حادثه منا نشه با عجله نرید بیرونوای جدیی
-
@AmirReza-Bhb
پشیمان شدم اصلا
من یکی از دوستان ترکم هی میگفت به چوخ رفتم بعد از یکی از دوستای ترکم پرسیدم گفت یعنی به فنا رفتن
اصلا من دیگه اینجا تو تودلی سوال نمیپرسم سوال
اصلا من اینهمه دوست ترک دارم یه کلمه ترکی بلد نیستمGharibe Gomnam
خوشبختانه این کلمه (البته معانی دیگرش) منحصرا برای افراد ترک نیست -
نمیفهمم وقتی انقدر عمومیام خوبه چرا نرفتم انسانی ...
البته دلایل خاص خودمو داشتم... ولی احمقانه بود