هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تجربم از کنکور پارسال اینه ک عید دیدنی نرید حتی 11 شب ب بعد
️
-
Michael Vey
من مامانم برام لباس خرید بدون حضور من و عید دیدنیارو احتمالا نرم
️
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa من ب مامانم گفتم نیام بهتر نیس گف والا ی خونه مادرجون و خواهرت و دو تا عمته دیگ..
-
@Soniaaa من ب مامانم گفتم نیام بهتر نیس گف والا ی خونه مادرجون و خواهرت و دو تا عمته دیگ..
Michael Vey
اها فامیلاتون کمن خو
️
-
@Danial-al
تو بچگیم حفظ کردم ...
بطور بلامنازع از کلاس دوم تا یازدهم تو مسابقات استان تهران اول شدم
بایرن انقدر قهرمان بوندسلیگا نشدنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
تو ی چیز تو مایه های کوکاکو ایی تو چلسی ک هستی دنبال فوشو فوش بازی
تو اینتر علامه دهر دنبال قرآن و... -
Michael Vey
اها فامیلاتون کمن خو
️
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa کم نیستن زیادن ولی بخاطر ارث و میراث و اینا امسال ی خورده امممم.. ب خون هم تشنه ایم
-
@AmirReza-Bhb
تو ی چیز تو مایه های کوکاکو ایی تو چلسی ک هستی دنبال فوشو فوش بازی
تو اینتر علامه دهر دنبال قرآن و...@Danial-al داش من یه پا هانیبالم تو دورویی واسه خودم لوکاکو جلو من حضرت مسیحه
-
@Soniaaa من ب مامانم گفتم نیام بهتر نیس گف والا ی خونه مادرجون و خواهرت و دو تا عمته دیگ..
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ی بار همش میگف بیا کسی نیست
گفتم کیا ؟ ی چن تا گف
ول نکردم ادامه داد
مگ تموم میشدن وسطش خستش شد گف می خوام هرگز بیایی برو -
@Soniaaa کم نیستن زیادن ولی بخاطر ارث و میراث و اینا امسال ی خورده امممم.. ب خون هم تشنه ایم
من دوتا پدر بزرگ مادر بزرگام
دوتا عموهام
6 تا خاله دارم ک 4 تاشون اینجان
5 تا دایی ک 3 تاشون اینجان
و خب اینجوریه ک هرشب خونه یکی جمع میشیم و وقتی جمع میشیم یهو 50 نفر اینا بیشتر میشیم -
@Danial-al داش من یه پا هانیبالم تو دورویی واسه خودم لوکاکو جلو من حضرت مسیحه
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al داش من یه پا هانیبالم تو دورویی واسه خودم لوکاکو جلو من حضرت مسیحه
برو پتو تو بشور حاجی بو گرفته
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Nature
خوشحالم توهم قربانی شدی -
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
@Z-H-Z در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
این دقیقا برگه امتحانی منه وقتی جوابو نمیدونستم و فقط میخواستم خالی نباشهمود من تو برگه سلامت بهداشت ک با اطلاعات عمومی پرش کرده بودم
برا عوارض دود سیگار رو بچه ها نوشتم عقب موندگی ذهنی درسته؟عقب ماندگی ذهنی بعد از بدنیا اومدن یا قبلش؟
کودک چند ساله؟ -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ی بار همش میگف بیا کسی نیست
گفتم کیا ؟ ی چن تا گف
ول نکردم ادامه داد
مگ تموم میشدن وسطش خستش شد گف می خوام هرگز بیایی برونوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al
-
من دوتا پدر بزرگ مادر بزرگام
دوتا عموهام
6 تا خاله دارم ک 4 تاشون اینجان
5 تا دایی ک 3 تاشون اینجان
و خب اینجوریه ک هرشب خونه یکی جمع میشیم و وقتی جمع میشیم یهو 50 نفر اینا بیشتر میشیمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa واووووو
خب من دوتا مادربزرگ دارم.. بابا بزرگ ندارم
ی خاله دارم ک خونه مادرجونم زندگی میکنه و مجرده
ی خواهر دارم ک ی ساله رفته سر خونش با شوهرش
دو تا عمه دارم
5 تا عمو داشتم... الان شد 4 تا
و ی دایی و زن دایی مامان بابامم هستن (مامان بابام دختر خاله پسر خالن پس فامیلای مشترک زیادی داریم)
دوتا عمه ها و مادربزرگارو ک همیشه میرفتیم
اما درمورد عمو ها... خب.. اونی ک فوت کرد زیاد باهاش رفت و امد نداشتیم و عید دیدنیش نمیرفتیم. دوتاشون تهرانین درنتیجه اونا معمولا میومدن خونمون ولی امسال با یکیشون ب مشکل خوردیم برا ارث. ی عمو دیگگ ک اصن خونه نداره و اصن هیچوق نمیبینیمشی عمو دیگمم چن ساله با ما قهر کرده... امم.. اره..
فامیل ک چ عرض کنم... :> -
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این رمزگزاری هر کی یه گزاره چیه:|
درباره چیه
هر روز به چیزای جالب تری برمیخورم
از گزاره به سمت علامتگذاری و رمزگزاری داره پیش میره... -
Michael Vey در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
@Z-H-Z در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
این دقیقا برگه امتحانی منه وقتی جوابو نمیدونستم و فقط میخواستم خالی نباشهمود من تو برگه سلامت بهداشت ک با اطلاعات عمومی پرش کرده بودم
برا عوارض دود سیگار رو بچه ها نوشتم عقب موندگی ذهنی درسته؟عقب ماندگی ذهنی بعد از بدنیا اومدن یا قبلش؟
کودک چند ساله؟نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix بعدش.. نوزاد
-
@Soniaaa واووووو
خب من دوتا مادربزرگ دارم.. بابا بزرگ ندارم
ی خاله دارم ک خونه مادرجونم زندگی میکنه و مجرده
ی خواهر دارم ک ی ساله رفته سر خونش با شوهرش
دو تا عمه دارم
5 تا عمو داشتم... الان شد 4 تا
و ی دایی و زن دایی مامان بابامم هستن (مامان بابام دختر خاله پسر خالن پس فامیلای مشترک زیادی داریم)
دوتا عمه ها و مادربزرگارو ک همیشه میرفتیم
اما درمورد عمو ها... خب.. اونی ک فوت کرد زیاد باهاش رفت و امد نداشتیم و عید دیدنیش نمیرفتیم. دوتاشون تهرانین درنتیجه اونا معمولا میومدن خونمون ولی امسال با یکیشون ب مشکل خوردیم برا ارث. ی عمو دیگگ ک اصن خونه نداره و اصن هیچوق نمیبینیمشی عمو دیگمم چن ساله با ما قهر کرده... امم.. اره..
فامیل ک چ عرض کنم... :>Michael Vey
اوه