هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
باز شد.
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ramos9248 on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ آهااااا پس اشتباه از سمت من بوده...
من عذرخواهی میکنم -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بالاخره اخرین ازمون سال 1401 رو هم دادیم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اصلا گاهی وقتا خیلی شدت میگیره این دعوا
خدا نکنه یکی اسم بیاره یا اجازه بخواد
دیگه قیامت میشه -
پرستو بابایی طولانی ولی باحال صرفا برای روان شدن دست خوبه
-
@mahdi_re برای ما ک سخت بود!!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
برای تمرین که آره ولی اگه توی یه آزمونی طرح بشه هیچ کس نمیزنه مگه اینکه وقتش اضافه باشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
شما گاج بودی ،درست میگم ؟ -
پرستو بابایی وقتشم اضافه باشه بازم نمیزنه
امروز ازمون دادیم اصلا اوف...اخر سالی حال گیری کردن -
پرستو بابایی بله
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
انشاءالله که بهترین نتیجه رو می گیرید ،به هر حال ازمونه و سختی هاش دیگه -
پرستو بابایی اخه مشکل ایته سختیش بیش از حده
فیزیک برای ما ترکیب خازن و مدار نداریم اورده بودن سوال... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli
همچنان بهت فک میکنم ذوق میکنم
اصن میخوام بیام کرمان بنر بزنم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فیزیک برای ما ترکیب خازن و مدار داریم
-
@Soniaaa نداریم...
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
0yasin.sh0
داریم تو خیلی سبز من نمونه هاشو دیدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
جریان چیه ؟ از دیروزه که تو فکرم
620706/1000113