هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چ چهارشنبه سوری مسخره ای
Michael Vey
فقط صدا ترکیدن میاد و دزدگیر ماشینا و آژیر آمبولانس =(((((
هیج وقت خوشم نیومد از ۴شنبه سوری
تنها بخش خوبش بارونه -
@Dulcet
حق بگو تا بگم باشه
برادر حق نمیگی
..
چرا همینه
تازه وقتی اومریم تهران....۴سال بعد دیدم یه کارتون موز جلو در اپارتمانه....متاسفم....ولی اون تو بودی🥲 -
پرستو بابایی من لقب زیاد دارم
مارماهی بخاطر تصمیمات مسخره
شرلوک بخاطر مو رو از ماست کشیدنم
افریطه
️
یارجنگی
دیگه یادم نمیاد@Matrix پرستو بابایی
-
@Dulcet
وای معذرت می خوام ،الان میرم نگاه می کنم -
Michael Vey
کمپانی ما در خدمت شماست
چه مشکلی با رسوم ایرانیان باستان که این قدر گسترده شده دارید؟@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا..
اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزنن -
@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا..
اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزننMichael Vey الان خمپاره پرت کردن این جا وایی
-
@Valicheki
اععع یادمه من رو اوردی تو !
دیدی دارم گریه میکنم و تو هم از بچه خوشت نمیاد یه بار گفته بودی و من رو گذاشتی دم در دوباره!
اون تو بودی؟
متاسفم ... -
Michael Vey
فقط صدا ترکیدن میاد و دزدگیر ماشینا و آژیر آمبولانس =(((((
هیج وقت خوشم نیومد از ۴شنبه سوری
تنها بخش خوبش بارونه@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :|
برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتم -
@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا..
اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزنن -
@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :|
برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتمMichael Vey این با خصوصیاتت در تناقض
تو الان باید بیرون باشی -
@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :|
برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتمMichael Vey
ماهم طبقه دومیم
آدم حس میکنم الان یکی اشتباهی یه چیز میندازه میخوره به پنجره بعد میترکه
بعد شیشه خورده و دود و....
اصن جنایی میشه موضوع -
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Valicheki
بعضی ها هم پدر مادرشون تورک هستن ولی خودشون تو یکی از شهرای دیگه به دنیا اومدن و به همین سبب اشنایی جزئی دارناین چه طرز سوال پرسیدنه؟
سلام !!!@Dulcet
اهااا حالا متوجه شدم منظورتون از اون حرف می بود ،اینکه ممکنه اصالتا تورک نباشن ،حالا شما تورک اصیل هستید ؟ -
Michael Vey
بانو مگه جنگه ؟
چهارشنبه سوری را آتشی باید و رقصی و تمام!!
هر گونه مشکلی دارید مجددا بفرمایید تا کمپانی ما برطرف سازدکمپانی رفع شبهات در حول ایران باستان - فرهاد!
@Dulcet محل ما ک اینجوریه
-
Michael Vey این با خصوصیاتت در تناقض
تو الان باید بیرون باشی@Matrix ن بابااا من از ترقه میترسم
-
@Dulcet
آره ...خیلی داد و هوار داشتی خب=((
ولی دلم نیومد دوباره اوردمت داخل
بردم پیش مامانم اینا
اونا تورو از من بیش تر دوس داشتن
اولش حسودیم شد
ولی کم کم شدی داداش گلم=)))))