هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
امروزم با ۲ ساعت مطالعه و ۴۰ تست زیست
به بطالت گذشت
عالیه -
درآمد و رسیدن به استقلال از هدف مهم تره برای من
اما لازمه رسیدن به استقلال و درآمد داشتن هدفه
من هدفم مشخص نیست
و علاقه ای به هدفی ندارم -
بابونــــهنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
شاید همین باعث می شه درست نخونم
چون من آدم درس نخونی که زور حتما بالای سرش باشه تا درس بخونه نیستم -
ولی راه حل چیه؟
نمی دونم -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
@Matrix چقدر منین:)
-
@_گل-سرخ_ من از شهریور شروع کردم و از ابان وضعم همینه:)
-
هی پشت کنکور بمونی!
که چی؟
این فشار روانی کافی نیست؟
برای اینکه به خودت بیای؟
نه -
انگار یخ زدم
نسبت به همه چی بی تفاوت
حالم از وضعی که توشم بهم میخوره -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix من از یازدهم که کل یازدهمم فنا رفته
پس دوازدهم حساب میشه مهر یعنی
اما تا جایی که تونستم پیش اومدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی اوقات یه سری افراد میشن دلخوشی برای ادامه دادن و اِلا راهی که توش اومدم اون قدر سختی داشته و داره که هزار باره تا الان دووم نمی آوردم
-
بابونــــهنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
خدایا یا کمکم کن
یه همت و اراده قوی بده -
من میخوام یچیزی بگم ولی چون نمیدونم ریکشنش چی میشه در نتیجه نمیگم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
بگو
ذهنمون مشغول میشه آخه اینطوری -
لطفا شبهات خود را در زمینه چرا دین وچرا اسلام
و کارای غیرقابل پذیرشتون از اسلام رو مطرح نموده که ببینم آیا سوال خودمم هست یا نه️
میخوام بگردم دنبال جواب
ممنون میشم اگر که سوالی دارید بگید -
خب من حس میکنم تو از چند تا مشکل رنج میبری
و خب با خودت ک تعارف نداری
اولیش تنبلیه
منم خیلی تنبلم این ی خصلت خوبه بیا در راه درست ازش استفاده کن مثلا انقد تنبل نباش ک نخونی ولی انقد تنبل باش ک سال دیگه پشت کنکور نمونی !
دومیش دیدگاه صفرو صدیته
در واقع دیدگاه صفرو صدی با کمال گرایی یکم متفاوته از نظر من
من حس میکنم وقتی میای اینجا و میبینی مثلا بچه ها ب خیلی مباحث مسلطن خودتو میبازی ( منم دچارش شدم )
سومیش اینه ک نمیدونی چی میخوای
تو نمیدونی الان قراره از کجا شروع کنی ب کجا برسیاین برهه رو حدودا 4 ماه خودم طی کردم اخرش یکی گفت بجای اینک بشینی هی خودتو سرکوب کنی یروز ذهنتو ازاد کن و ب این اختصاص بده ک با خودت کنار بیای بعدش ک اوکی شد بهتر پیشروی میکنی یا شایدم لازم شد کلا مسیرتو عوض کنی(اکثرا لازم نمیشه چون ادم تحت فشار خودشو گنگ میبینه و یکی دیگ راهکار بهتری ب ادم میده )
خلاصه اینک موفق باشی@Matrix
-
️
-
@Soniaaa خب ری اکشنم چیز بدی نیست:)
ممنون از وقتی که گذاشتی
اره درست میگی
هر دوش درسته و درباره منم صدق میکنه -
پرستو بابایی
گفتم -
@Matrix
خب پس بشین با خودت حلش کن مخصوصا دیدگاه صفروصدیو
مثلا من قبول میکنم با ادمی ک پارسال رتبش 1700 شده برابر نیستم خب اون یک سال بیشتر جون کنده و درنتیجه میام با ارامش برخورد میکنمچون تو هیچوقت نمیتونی خودتو حبس کنی و هیچ ادمیو نبینی تا شاید خودتو نبازی
-
@Soniaaa اوهوم
مچکرم ازت
630093/1000113