هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@azerimatah فدات سوال داشتی از خودم بپرس
-
@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
بو اغشام اورولوم
ایشون بیان طرفای اذربایجان ، میکشنش به جرم اهانت به زبان تورکی.....
وضعشون خرابه0yasin.sh0
ایشون هیچی بلد نیستن -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساکن یاسوج هستم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Soniaaa اهنگ ؟
این چه جور اهنگیه ؟ -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
بعد از ویکی پدیا بهترین مرجع داده فارسی شمایی -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
بو اکشام اولوروم بنی کیمسه توتاماز سن بنی توتامازسین ییلدیزلار توتاماز بزن نت میاره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
یا قمر بنی هاشم
عجب زبون سختی دارین -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
این اهنگ دختر
منشنشو هم جواب دادم -
@Soniaaa
@Farhadd
آقا خواهشا بزنین کانال یک -
@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0yasin.sh0 الان معلوم میشه
سونیا خانوم یه فعل سخت به کار برده ... اینو بفهمه ، براش اینجا یه خونه اجاره میکنم ...0yasin.sh0
پیام من رو بی منشن میزاری .....
هعییییی بسوزه پدر رفاقت ... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@azerimatah
اهنگ بابا دانلود کنید گوش بدید قشنگه -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farhadd
بو اکشام اولوروم بنی کیمسه توتاماز سن بنی توتامازسین ییلدیزلار توتاماز بزن نت میارهاهان زبون ترکیه ای هستش.....
تمام ......
پس کارش درسته .... احسنت... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
اره قاطی کرده بچه ( همون تازه زبون باز کرده و ..) -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
آها الان دیدم مرسی قشنگم -
@Soniaaa
لطفا یه لینک ازش بفرستید
من این متن شما رو تو نوار جستجو بزنم گوگل میگه داش می خوای برات ظرفم بشورم -
@Soniaaa
-
پرستو بابایی
لطفا توجه کنید
چنین اشتباهات کوچیک تو زندگی میتونه باعث اشتباهات بزرگی در اینده باشه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to M.Shajarian on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
کدوم اشتباه ؟!
630267/1000113