هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 من اینسری زمینو دوتا سوال رسیدم بزنم یکیش غلط بود
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه من زمین رو میزنم ازمون هام 86 100 همین رنجه
-
@Matrix من هیچوق نتونستم با شیمی کنار بیام.. کلی میخونم بعد میزنم 37 درصد.. ینی 37 دیگ شاهکارمه
مخخخخخصوصا مسائلش ک کلا ی وعضی..
ولی واقعا فیزیکو دوست دارم و وقتی میخونمش ازمونو 70 ب بالا میزنمنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey شیمی سوالاش خیلی مسخرش کاری ب مفاهیمش ندارم
هزار بار گفتم فک کنم اینو ته هنرشون اینه عدد 4 رو میکنن 4.339 بعد اینو باید تقسیم بر 3958 کنی بی پدر من اینو با ماشین حسابم حوصلم نمیشه بزنم -
@Matrix جان؟ هرچی میگی خودتی
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey درسههههه
-
Reza-H کتابش منظورم بود
@Matrix
تا حالا کارش نکردم
نردبام و گاج داشتم که هردو خوب بودننکات تکمیلی نردبام مفیدن واقعا
ولی درسنامه گاج مثل بقیه است -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa کدوم بدبخت؟
-
@Matrix
تا حالا کارش نکردم
نردبام و گاج داشتم که هردو خوب بودننکات تکمیلی نردبام مفیدن واقعا
ولی درسنامه گاج مثل بقیه استنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H نردبام پیشرفته هست
-
Michael Vey شیمی سوالاش خیلی مسخرش کاری ب مفاهیمش ندارم
هزار بار گفتم فک کنم اینو ته هنرشون اینه عدد 4 رو میکنن 4.339 بعد اینو باید تقسیم بر 3958 کنی بی پدر من اینو با ماشین حسابم حوصلم نمیشه بزنمنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al مودددد
-
Reza-H نردبام پیشرفته هست
@Matrix
آره -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تو مفاهیم ابتدایی موندم...
-
Reza-H نردبام پیشرفته هست
@Matrix
نردبام پیشرفته بودنش به خاطر عجیب بودن عدداش نیست
پیشرفته بودنش بیشتر به خاطر اینه که تا مبحث رو مفهومی نفهمی نمی تونی تستاش رو بزنی -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیبی کام دون
-
@Matrix
نردبام پیشرفته بودنش به خاطر عجیب بودن عدداش نیست
پیشرفته بودنش بیشتر به خاطر اینه که تا مبحث رو مفهومی نفهمی نمی تونی تستاش رو بزنیReza-H
حالا البته من الزاما نردبام رو به شما پیشنهاد نمی کنم
ولی برای من مفید بوده -
@Soniaaa کدوم بدبخت؟
Michael Vey
فرهاادددددد -
Michael Vey
فرهااددددددنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa عهههههه چراااا
-
@Matrix جان؟ هرچی میگی خودتی
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
ی سوال شیمی جا 4تا فیزیکه
باید کل شیمی رو جارو کنیم بتونیم اونایی ک کم وقت میگیره حل کنیم ... هر چقدر بخونیم باز وقتی طراح میاد تو میلیون کربن وHN میندازه میگه ساختارش رسم کن ما نمی تونیمخیلی دلم از شیمی پره
-
@Soniaaa عهههههه چراااا
Michael Vey
چون اومده ایسگا منو گرفته -
Michael Vey
ی سوال شیمی جا 4تا فیزیکه
باید کل شیمی رو جارو کنیم بتونیم اونایی ک کم وقت میگیره حل کنیم ... هر چقدر بخونیم باز وقتی طراح میاد تو میلیون کربن وHN میندازه میگه ساختارش رسم کن ما نمی تونیمخیلی دلم از شیمی پره
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al عای قلبم... بارش حقققققققققق
باباا خییلی درس چندشیههه -
Michael Vey
چون اومده ایسگا منو گرفتهنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده@Soniaaa من خودم شونصد بار ایسگای اینو گرفتم ک
کی این بچه ایسگا گیر شده
-
@Soniaaa من خودم شونصد بار ایسگای اینو گرفتم ک
کی این بچه ایسگا گیر شده
Michael Vey
این خیلی بد ایسگای منو گرف -
Michael Vey
این خیلی بد ایسگای منو گرفنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa بلاکش کننن