هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to Michael Vey on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey نه من زمین رو میزنم ازمون هام 86 100 همین رنجه
-
Danial.alreplied to Michael Vey on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey شیمی سوالاش خیلی مسخرش کاری ب مفاهیمش ندارم
هزار بار گفتم فک کنم اینو ته هنرشون اینه عدد 4 رو میکنن 4.339 بعد اینو باید تقسیم بر 3958 کنی بی پدر من اینو با ماشین حسابم حوصلم نمیشه بزنم -
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey درسههههه
-
@Matrix
تا حالا کارش نکردم
نردبام و گاج داشتم که هردو خوب بودننکات تکمیلی نردبام مفیدن واقعا
ولی درسنامه گاج مثل بقیه است -
@Soniaaa کدوم بدبخت؟
-
Reza-H نردبام پیشرفته هست
-
Michael Veyreplied to Danial.al on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al مودددد
-
@Matrix
آره -
من تو مفاهیم ابتدایی موندم...
-
@Matrix
نردبام پیشرفته بودنش به خاطر عجیب بودن عدداش نیست
پیشرفته بودنش بیشتر به خاطر اینه که تا مبحث رو مفهومی نفهمی نمی تونی تستاش رو بزنی -
بیبی کام دون
-
Reza-H
حالا البته من الزاما نردبام رو به شما پیشنهاد نمی کنم
ولی برای من مفید بوده -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
فرهاادددددد -
@Soniaaa عهههههه چراااا
-
Danial.alreplied to Michael Vey on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
ی سوال شیمی جا 4تا فیزیکه
باید کل شیمی رو جارو کنیم بتونیم اونایی ک کم وقت میگیره حل کنیم ... هر چقدر بخونیم باز وقتی طراح میاد تو میلیون کربن وHN میندازه میگه ساختارش رسم کن ما نمی تونیمخیلی دلم از شیمی پره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
چون اومده ایسگا منو گرفته -
Michael Veyreplied to Danial.al on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al عای قلبم... بارش حقققققققققق
باباا خییلی درس چندشیههه -
Michael Veyreplied to lO_Ol on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
@Soniaaa من خودم شونصد بار ایسگای اینو گرفتم ک کی این بچه ایسگا گیر شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
این خیلی بد ایسگای منو گرف -
@Soniaaa بلاکش کننن
631561/1000113