هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگر انسان یک حیوانه پس چطوریه که یه انسان از حیوانم پست تر میشه؟؟
یه حیوون نمیتونه از خودش پست تر بشه چون طبق غریزه اش پیش میره اما چطوریه که ادما از حیوانم پست تر میشن؟
اگرم بگیم انسان یک فرشته است خب چجوریه که یه انسان از یه فرشته هم بهتر میشه؟ -
دیگه حالم داره از این همه چرت و پرت بهم میخوره
یکمی مغز هاتون رو بندازید وایتکس
یه سريا انقدر عراجیف بستن به نافتون که افتادید به چرت و پرت گویی -
درسته که خدای متعال این دنیارو براساس قوانین و نظمی که براش برنامه ریزی کرده،جلو میبره
اما بعضی وقتا خدا میگه اگه با یه مشکل طبیعی،یا قاعده و قانونی که تو این عالم برقراره برخورد کردی و فکر کردی که این یه مانعه، بهش توجه نکن
یعنی یه جاهایی خدا این اجازه رو بهت میده که برخلاف شرایط طبیعی که حاکم هست ،تو زندگی خودت رو انجام بدی و جلو ببری
و جالب تر اینکه خدا میگه من تازه کمکتم میکنم و خیلی جالب تر اینکه میگه درستش هم همینه! -
تازه این موضوع به تازگی خیلی ملموس ترشده
که وقتی بیرون گود وایسی و به ادما نگاه کنی قشنگ میفهمی که علایق و سلایق همه به یک سمت دارن میرن
مثل اینکه تلوزیون جلوت باشه و یکی با کنترل شبکه هارو هدایت بکنه -
و کلا خیلی جالبه که
رفته رفته
تمامی رفتارها و علایق و سلایق دارن شبیه بهم میشن
شاید ادما تفکراتشون مثل هم باشه
اما اینکه سلایق و علایقشون و رفتارهاشون داره شبیه بهم میشه نشونه چیه؟ -
خب هم خوبه هم بده
هرچند گاهی سخت هم هست
کم کم اگر نتونی ارامش ظاهریت حفظ بکنی نابودت میکنن
هرچی هم بیشتر بفهمی بیشتر یادبگیری بیشتر بلدباشی بیشتر اذیتت میکنن بیشتر دست به حذفت میزنن بیشتر نسبت بهت جبهه میگیرن -
انگاری که خوردیم به خشم تاریخ اخه ته هر عشقی فقط اشک ما رییخت
-
Mehdi خوندنش سخت ولی پیام زیبا
-
همه ادما در واقع حیووننن یعنی بیشعورن
ولی در عین حال باشعور هم هستن
یعنی ادم در هر صورت بیشعوره چون یه نوع حیوونه حالا به واسطه هوشش کنترل میکنه خودشو ولی خب بعضی وقتا کنترل از دستش در میره و اون روی بیشعورو میشه دید -
اما هیچ ادمی هیچ شخصیتی نه میشه قضاوتش کرد نه حتی پیش بینیش کرد این کار فقط واسه خداست
چون گاهی تمام معادلات از فرد مقابلت بهم میریزه
هرچند باطن خیلی ترسناکتر و پچیده تراز ظاهره
لااقل میشه از بیرون میشه راحت گذشت و اروم بود
ولی هیچوقت از درون رسیدن به ارامش راحت نبوده -
Nafas Hadian 0replied to Gharibe Gomnam on ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
تو درست میگی
-
Gharibe Gomnamreplied to Nafas Hadian 0 on ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nafas Hadian 0
گاهی شناخت خودمم واسه خودم سخت میشه
اما همونم ولی هرادمی ابعاد خودش رو داره تو شرایط متفاوت ولی بعضی رفتارا و بعضی حرفا حتما نیاز به واکنش کلامی نداره
علی یارت -
همینطور میشه
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam کاش همینطوری بود
-
Nafas Hadian 0replied to Gharibe Gomnam on ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط Nafas Hadian 0 انجام شده
Gharibe Gomnam
آره راست میگی
البته برای تو که خیلی راحته
نمیدونم اینطوری بودی يا شدی
یاعلی -
Gharibe Gomnamreplied to Nafas Hadian 0 on ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nafas Hadian 0
یه نگاه خشک و سرد
همین -
Nafas Hadian 0replied to 0yasin.sh0 on ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
حیف که بخاطر رفاقت قدیمیمون دلم نمیاد
تنها کاری که از دستم بر میاد دیگه کاری به کارش نداشته باشم -
-
0yasin.sh0replied to Nafas Hadian 0 on ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nafas Hadian 0 خدا بزنه پس کلش...
-
m.hmt
من جدیدا ماهی قرمز هم رد کردم
پست 632081 از 1000113