هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بابونــــهreplied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ سلام
ممنون بابت منشن
عید شما هم مبارک
انشاالله امسال به هدفتون برسید. -
پسر خالم با 25 سال سن اومده خونمون با خودش لپ تاپ آورده میگه بیا pes بزنیم شرطی سر یک میلیون
ارزششو داره واقعا؟
ببازم بخدا میگیره ازم -
خاک تو سرت واقعا
-
@Soniaaa
من همونم نزدم -
AmirBarsamreplied to بابونــــه on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix ممنون.کاری نکردم
ممنون از دعای خوبتون -
یه چیزی خیلی ذهنم رو درگیر کرده
خیلی خیلی خیلی خیلی
میدونم بگم یه ذره تبعات داره ولی باشهیعنی یعنی الا به طراح لوگوی جدید حقوقم داده برای اینکار
-
۱۲۰۰ پیام
من نمی دونم کجا و کی منشن شدم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to DexterMoreRight on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پسر خالم با 25 سال سن اومده خونمون با خودش لپ تاپ آورده میگه بیا pes بزنیم شرطی سر یک میلیون
ارزششو داره واقعا؟
ببازم بخدا میگیره ازمنه حاجی بازی نکن
فقط فیفا
pes خطریه -
@0Farzam0
همون طراح بانک آینده رو اوردن گفتن یه طرحی بزن اونم چیزی به ذهنش نرسیده دوباره تکرار کرده -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to DexterMoreRight on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
فقط یه ذره تیزیش رو گرفته -
@0Farzam0
فیفا بلد نیستم ولی یادمه تو pes خوب بودم...
دلو زدم به دریا گفتم بازی میکنم...
چه تیمی بردارم حالا ️ -
وای سرم درد میکنه من اینهمه مریض نشدم چرا الان باید مریض بشم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to DexterMoreRight on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
@AmirReza-Bhb
بارین مونیخ -
@Soniaaa
مگه نگفتی داری بهتر میشی
راستی عیدت مبارک -
زنده باشین
-
مخلصیم
-
@0Farzam0
میگه فقط ملی... -
واقعا ممنونم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to DexterMoreRight on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
زیر بار نرو -
@0Farzam0
فقط مربعشو حذف کرده
635361/1000113