هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 نه رتبه کلاس من بودم اونایی که بد تر بودن رفتن پزشکی من موندم البته تو دوم کنکور رفتن داخل منم میتونستم تو دوم کنکور برم خریت کردم نرفتم واگرنه کدوم آدم عاقلی با رتیه 1800 اینا پشت کنکور میمونه
-
@0Farzam0 بم / تعهدی شیراز واقعا چرا نرفتم ؟/ نمیدونم گناباد و این شهرای درجه سه ولی شیراز تعهدی هم میرفتم واقعا چون با رتیه 4500 هم رفت امسال داخل هعییییییییی
Rahman Aa
واقعا اشتباه بزرگی کردییییییی
رحمان میدونی من گفتم به بچه ها یه چیزی اذیتم میکنه
مثلا میگن اگه شما به حرف ما گوش کنی خلاصه
میگی اخه
تو تاحالا این نکته هایی که تو آزمونای قلمچی میادو نگاه کردی
ایا به جز تستایی که از منتا سلکت میکنی نشستی بررسی کنی ببینی تو آزمون هفته بعدی چه تستایی رو بورسه
یعنی ما با اینکارا میتونیم کاری کنیم
بعد تکلیف اونی که این همه کارارو انجام میده چییه معلم بنده خدایی داشتیم تستای تشریح چشمو فعالیت کتابو باز میکرد از اون میزد خودشم حفظ نبود
-
@0Farzam0 بم / تعهدی شیراز واقعا چرا نرفتم ؟/ نمیدونم گناباد و این شهرای درجه سه ولی شیراز تعهدی هم میرفتم واقعا چون با رتیه 4500 هم رفت امسال داخل هعییییییییی
-
Rahman Aa
واقعا اشتباه بزرگی کردییییییی
رحمان میدونی من گفتم به بچه ها یه چیزی اذیتم میکنه
مثلا میگن اگه شما به حرف ما گوش کنی خلاصه
میگی اخه
تو تاحالا این نکته هایی که تو آزمونای قلمچی میادو نگاه کردی
ایا به جز تستایی که از منتا سلکت میکنی نشستی بررسی کنی ببینی تو آزمون هفته بعدی چه تستایی رو بورسه
یعنی ما با اینکارا میتونیم کاری کنیم
بعد تکلیف اونی که این همه کارارو انجام میده چییه معلم بنده خدایی داشتیم تستای تشریح چشمو فعالیت کتابو باز میکرد از اون میزد خودشم حفظ نبود
-
Rahman Aa رحمان من رفتم دانشگاهی ک دلم نمیخواست و دیدم چقدر بده اومدم بیرون
خوب کاری کردی از نظر من البته
خیلی سخته خودمم خیلی پشیمون میشم
ولی این غلطیه ک کردیم تا تهش هم باید بریم .... -
Rahman Aa
در وصف ت فقط دکتر رحمان بسپ.ن: این پیام مختص رحمان عاطفت میباشد و بی احترامی به شغل شریف پرستاری نمیباشد
-
+سلام
سال نو مبارک امیدوارم اتفاقات خوبی رقم بخوره برای شما
_امیدوارباش...ولی نه زیاد...چون ممکنه یهو همینیم که هستم دیگه نباشم... -
+سلام
سال نو مبارک امیدوارم اتفاقات خوبی رقم بخوره برای شما
_امیدوارباش...ولی نه زیاد...چون ممکنه یهو همینیم که هستم دیگه نباشم...زهرا بنده خدا 2
سال نوی شما مبارک