هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدای من ........
جدا دلم گرفت ......
چقدر خوب بود .....
فقط اونجایی که میگه آنم آنم ........................................................... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فردا عقد داداشمه
و حال من افتضاح تر از چیزیه که خودم باور کنمبه سلامتی و میمنت و مبارکی انشاء الله زندگی خوبی داشته باشن
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 هم باید بپذیرم هم باید تغیرش بدم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
من هر چی فیلم توی عروسی دارم سر سفره غذا اینه که با دختر های همسن و سالم مسابقه می دادیم هر کی زودتر تموم کنه نوشابه اون یکی رو می خوره
و منی که همیشه سهم نوشابم رو خوردن -
برم مامانم رو بغل کنم
خداییییی من........... -
@Homayoun
هومممم خیلی خوبهههه لنتییی
آهنگ اصلی اینجور نیس اصن
این ی بازخوانی تو یک فیلمه (فک کنم دختران آفتاب بود
بازخوانیش از خودش بهتره -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 مرسی
قسمت خودت انشالله -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
ولی خدایی پروسه طولانی ای داره
از یه ماه قبل باید به این فکر کنی که چی بپوشی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
مرسی -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من هنوز نمیدونم چی بپوشم واسه فردا
-
پرستو بابایی
چی بپوشیم آرایشگاه تازه من مانیکورم میخواموقت نیس اصن هوفف -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
-
الان چرا باید صفحه لپتاپ لمسش از کار بیفته
-
ماها نمیتونیم کاری برا شعور اطرافیان انجام بدیم
باید واقعیت رو پذیرفت -
ویندوز اکتیو
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
شعور خیلیل مهمه -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ماها نمیتونیم کاری برا شعور اطرافیان انجام بدیم
باید واقعیت رو پذیرفتآره بابا اگ میشد تو رو درست میکردیم لنتی چرا میگیم خوبی در جواب فقط میگی ممنون خوبم باید حال طرفو هم بپرسی هااا
جوک انتقادی ،اسم سبک اینجور طنزو یادم نی چی بود -
Danial.al
من میدونموقتی کسی میپرسه خوبی باید در جواب حالشو بپرسی
دو حالت بیشتر نداره یا واقعا حالم خوب نبوده
یا دوس نداشتم با اون آدم حرف بزنم
که اکثرا حالت اوله چون با بیشتر آدما حرف میزنم من دوستیای سطحی زیاد رو ب عمقی کم ترجیح میدم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
636621/1000113