هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
0yasin.sh0replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician همون عکس خوبه
-
_MILAD_ بیا بشینیم با هم نفرینشون کنیم
-
Sachlireplied to پرستو بابایی on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی خداروشکر همیشه خوب باشی
-
بچه ها شب بخیر
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
0yasin.sh0 لیاقتت همون سامان پرفکته
-
Sachli احسنت هیچی بلد نیست .... یدونه هم که چیزی نیست
-
0yasin.sh0replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician موزیک سلیقه ای هست
-
AmirBarsamreplied to _MILAD_ on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
_MILAD_ تا هفت پشت بعد و قبلشون رو هدف میگیریم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عذابی عذاب
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون بخیر
-
0yasin.sh0 واقعا کسی هست چاووشی دوست نداشته باشه ...؟؟ نه اخه این دیگه سلیقه نمیخواد که.......
-
پرستو بابایی شبتون بخیر. ..
واقعا که...... -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ کی هست؟
میخونه حمید صفت چ بیسی داره -
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 دانلود کردم ولی گوش ندادم
-
0yasin.sh0replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician نسوز
-
0yasin.sh0replied to M.Shajarian on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Musician اره من
-
0yasin.sh0 من با تو حرفی ندارم
تا سه نشه بازی نشه... -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ خوبه
-
0yasin.sh0
خب دیگه .... من میگم تو اصلا ماهیت موسیقی رو نمیشناسی میگی نه !!
الان حرفت رو پس میگیری؟
640858/1000113