هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to arthur morgan on ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan وای آره گوش دادم خیلی قشنگه
-
چقدر دلم از این تهرانی های بی مرام گرفت. آن هایی که از جنگ فقط اسمش را شنیده و از خون و آتش فیلم هایش را دیده بودند. تمام ایران شهید داد. تمام ایران در جهنم جنگ سوخت، اما غرب نشینان به معنای واقعی خاکستر شدند و فقط کسانی که در متن ماجرا بودند می دانند چه بر سر کردستان مظلوم آمد. فقط آن ها می دانند چه بر سر روح و روان بچه های کردستان
آمد.- جنگ ایران و عراق برای تمام مردم کشور جنگ ایران و عراق بود، اما مردم کردستان علاوه بر عراقی ها مجبور بودن با گروهک های استقلال طلب و تروریست هم بجنگن. بقیه فقط درد عراق رو داشتن، اما جنگ کردستان از دو سال قبلش شروع شده بود. با این گروهک ها شبی نبود که با آرامش سر رو بالش بذاریم. هر روز صبح کلی از اقوام و آشناهامون با سر بریده پیدا می شدن. خصوصا توی شهر کوچیک مرزی ما که دیگه اوج مین گذاری و آتیش سوزی و رعب و وحشت بود. مرزها رو بسته بودن. راه ها امنیت نداشتن. نمی تونستیم فرار کنیم. حکومت نظامی بود. مردا رو می کشتن و زن ها رو با مو روی زمین می کشیدن و می بردن. این تازه اول فاجعه بود. جنگ که شروع شد حزب کومله و دموکرات هر چی سلاح و تجهیزات داشتن، که کمم نبود، علیه مردم ایران و به
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to arthur morgan on ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan آشناعه فککنم گوش دادم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to arthur morgan on ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan یخورده سردرد داشتم درس نخونده بودم اعصابم خورد بود و جیزای دیگه الان خوبم خداروشکر فقط درسه هنوز عقبم
-
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to maryam111 on ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
اها خیلی ممنون لطف کردید -
@Mohsen-Sari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
متفاوت بودن هزینه داره
به خدا بدبخت میشه اون کسی که بخواد نظرش،نظریه ش، شغلش، حرفه ش، کارش، زندگیش با بقیه متفاوت باشه
میدونی چرا؟ چون با بقیه فرق داره -
متفاوت بودن هزینه داره
-
-
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو میدونی من ترسِ از دست دادن دارم اونوقت اینجوری میگی؟!
خیلی خنگییک عدد گاومیش خنگ
-
تو میدونی من ترسِ از دست دادن دارم اونوقت اینجوری میگی؟!
خیلی خنگی -
arthur morganreplied to arthur morgan on ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و منی که منتظر یک نفر هستم که برگرده................................................
@ Alireza Varamanzar
-
ZDM وقتی یه آدم کاری باهات میکنه که تا عمر داری یادت نمیره اون وقت بازم حس تنفر نباید داشت ..
قبول دارم بالا تر از تنفر بی تفاوتی هس ولی بازم برا خود آدم زجر اوره چون تنفر داری ازش اما برات مهم نیس که اون چه .... میخوره -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128 همزمان دوتا دانشگاه در صورتی میتونید بخونید که یکی سراسری باشه یکی آزاد یا پیامنور
-
amir ahmadireplied to danial hosseiny on ۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny جدی فک کردی من حال دارم تاپیک بزنم؟️
مرسی خیلی ممنون لطف کردی -
Abnormal نه
همون موقع رفت دیگه انلاین نشد
تو خودت کجایییی؟
پست 640901 از 1000113