هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amirh_hmyfreplied to fateme.shafeie on ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli سلاام
خیلی ممنون شما خوبین؟
نشناختمون ببخشید -
https://forum.alaatv.com/post/3025508
Gharibe Gomnam ریحااانههه
چطو انقدرررر تایپ کردی توووعزیزم عیدت مبارک
خودتم تگ کردی که
خب من سردم بود
اره یادش بخیر
مرسی عزیز ترین -
فاقد هر گونه انرژی
-
تورق زیست دهم حداقل دو هیچ از چتر نجات جلوئه
قشنگ تو 30 دیقه استاد عصاره اون فصلو در میاورد -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 دقیقا
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to m.hmt on ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m.hmt سلام
خوب هستین؟
عیدتون مبارک باشه
انشاالله سال خیلی خوبی رو شروع کرده باشین و یکی از بهترین سال های زندگیتون باشه امسال -
سلام
-
Danial.alreplied to Seyed sadegh Razavi on ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
Seyed sadegh Razavi خاک تو سرت اگ ب دخترای دانشگاه هم همین طور تبریک میگفتی الان دیس لاو گوش نمی دادی
(چون جنبه داری اینقدر میگم ناراحت نشیا، اگ ناراحت هم شدی میری جای همیشگی تو غار دگ )
-
کتابخونه چ جای قشنگی
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi خاک تو سرت اگ ب دخترای دانشگاه هم همین طور تبریک میگفتی الان دیس لاو گوش نمی دادی
از کجا میدونی تبریک نگفتم؟!
(چون جنبه داری اینقدر میگم ناراحت نشیا، اگ ناراحت هم شدی میری جای همیشگی تو غار دگ )
ناراحت؟!نه بابا ناراحت چیه خدایی؟!راحت باش تو
رواله -
اساتیدمون میگن
تجربی مث قمار میمونه
و حق میگن -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
تازه یه چیز بدترم داره اگه دست رو ببری اونی که باخته میزنه زیرش و اون برنده ماجرا میشه -
در نومیدی بسی امید است
-
هعی میگم من کنکور دارم
میگه انگلیسی
چی
انگلیسی
کجا
انگلیسی
خب یه ذره صبر -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه ...
-
1.اتمام جانوری.
-
وقتی انقد کتابخونه خلوته
پسر ک اصلا نیس
دخترم 3نفریم
یعنی اکثرا آفن
و باز هم پی میبریم به این بازه مهم.
ثاینشو از دست بدی باختی چ برسه به روزشو. -
آره خب
سخته بخونی خب بیشتر بخون آسون شه