هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Seyed sadegh Razavi
عرض ارادت -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
دیگه پر رو نشو -
0yasin.sh0 شایدم عاشق یه دختر اصفهانی شده
-
@Farhadd ایشون رو ک نمیدونم منم از یکی از دوستان محترم در دوران جاهلیت یاد گرفتم
-
@0Farzam0 اصلا تو لیلی هستی
-
-
@ABR_DJ اخ اینم احتمالش زیاده
-
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Ramos9248 on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
خدانکنههههههههههههههبا کمال احترام خدمت اصفهونی های عزیز
چون خودت منظورمو میگیری اینو گفتم
-
@0Farzam0 ای شیطون
سونیا باید بریم خواستگاری@Soniaaa
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
گاهی یه منفی میتونه 5 تا مثبت براتون جمع کنهالان یه نگاهی به لایک بندازین فقط به خاطر یه منفی
حتی یاسینم که امتیاز نمیده امتیاز داد -
@0Farzam0 من همون لحظه دادم
قبل امتیاز
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Ramos9248 on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
نه بابا
اینارو از جناب خان شنیدم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
از الان بگم ی هفته قبل باید ب من بگید برم مانیکور کنم لباسمو اماده کنم یهویی نمیام
-
0yasin.sh0 ایام جاهلیت ؟!!
خب الان هم جز ایام جاهلیتته
641521/1000113