هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sevilay قرآن میگه الا ابواب کل شئ
همه درهای نعمت را برای آن ها گشودیمو ناگهان ....
منم قبلا همین نظرم چرا این کشور اینطوره ک این آیه رو دیدم
البته دلیل نمیشه ک وضع مردم اینطور باشه ...
و ی سری مثل معاویه قران بالا سر بگیرن تف بزنن دین مثل این مال مردم خوراامید وارم سونیا باشی تو
-
fatemeh. jkreplied to lO_Ol on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay ولی بنظرم اگه اینجا بدنیا نمیومدیدم عوضش لوکیشن تولدمون میوفتاد وسط سومالی
-
در حال بارگذاری...replied to SiliS on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SiliS سلام من 5 بیدار بودم
ولی یه دوروزه زیاد حال روحیم اوکی نیست
نیومدم انجمن -
lO_Olreplied to fatemeh. jk on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk
اره فلسطینی اتیوپی افغانستانی چیزی ب پستمون میخورد -
Danial.al
باشه دا ولی کوووری خونی آخه؟
کوری؟؟؟
نه
کوری؟؟؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیویلری
-
officer kreplied to پرستو بابایی on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
بِیس آهنگ مهمه بود...همون شونی که ناخودآگاه تکون میدیم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to officer k on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Valicheki
بله اینم درسته -
این استاد یه طور سوال میپرسه انگار صخره مرجانی تو استرالیا در معرض خطره، بعد من باید راهکار جدید بدم مشکل حل بشه
-
هووووووووممممم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to fatemeh. jk on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باورتون میشه شدت برخورد انگشت کوچیکه پام با پایه مبل انقد زیاد بود شب خوابم نبرد از دردشش️
اشک های فراوان بخاطر انگشت کوچیکه پاچرا دقیقا این اتفاق هم الان باید برای من می افتاد !!
هیچی دیگه ناخنم فعلا بی حسه -
@Alba
ینی واقعا شما برای حل مشکل صخره های مرجانی استرالیا راهکاری ندارید؟؟؟ -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to DexterMoreRight on ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex
چرا باید داشته باشم -
@Alba
عجیبه واقعا...
به جز کنکور تنها مسئله ای که ذهن منو آشفته میکنه در خطر بودن صخره های مرجانی استرالیاست بعد شما نظری در موردش ندارید؟
متاسفم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صحبت کردن با بعضی ادما همچین شارژت میکنه
که برق صنعتی همچین کارو بات نمیکنه
663639/1000113