هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh. jkreplied to بابونــــه on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix عا غیر انتفاعی بودم
-
@Sevilay
-
SiliS یه جا خوندم نوشته بود بعدا که بزرگسال شدی با بچه ها همونطور رفتار کن که وقتی بچه بودی از بزرگترها توقع داشتی
-
بابونــــهreplied to fatemeh. jk on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
:))))))
-
بابونــــهreplied to fatemeh. jk on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk بهتره که
-
SiliS کارت میگیره
-
ولی بعضی از لهجه ها از اون جدی تر که باهات حرف بزنن
آدم حس میکنه دارن شوخی میکنن️ -
fatemeh. jkreplied to بابونــــه on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
مدرسه ما اصن کاری نداشتن پاچه ها یه وجب از مچ پا بالا
موها رنگ زده
ناخن ها کاشته
و
....
-
سه و چهار و پنج و شیش جیغا رو پشت هم بزن
-
AmirBarsamreplied to fatemeh. jk on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk
فک کنم مدرستون سالن مد و آرایش و اینجور چیزا بوده کنارش یه درسی هم میخوندین -
بابونــــهreplied to fatemeh. jk on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk وای نه
من خودم محجبه ام
حتی موهامم پیدا نبود ولی اونقدم مقنعم سفت و محکم نبود که نیفته
اینام محکم کشیدن
ناخنم شنبه به شنبه میدیدن -
fatemeh. jkreplied to بابونــــه on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
راهنمایی عالیی بودد ولی دبیرستان افتضاح
دولتی دبیراش با نمونه دولتی یکی بود -
بابونــــهreplied to fatemeh. jk on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk چی بگم
همه نالان هستن -
fatemeh. jkreplied to AmirBarsam on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
دیقا -
@ABR_DJ منطقیه
قراره دایی باشی یا هستی
ببینم میتونی نظرشون رو جلب بکنی یا نه
(قبل ازدواجت) -
SiliS من خودم فرزند اول خانوادم نمیدونم قبل ازدواج دایی شده باشم یا نه
-
بابونــــهنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
:))))))))))))
-
fatemeh. jkreplied to بابونــــه on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
منم محجبم ولی د اینجا افتضاح بود انگار مدیرمون میترسید از بچه ها بگه پوششتونو درست کنید -
بابونــــهreplied to fatemeh. jk on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk همه ما توکیفمون ناخن گیر و نخ و سوزن داشتیم:|
-
fatemeh. jkreplied to بابونــــه on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix آهی جگر سوز
666921/1000113