هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
از اسنپ مارکت سفارش بدم بیاد دم در -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to ramses kabir on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir
مرسیی -
ramses kabirreplied to lO_Ol on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay زحمت نکش
با چشم میشد فهمید که 2 جواب داره
حالا خوبه 2 تا نداشته باشه:// -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
-
به پیشمهاد یکی از بچه ها فرهمند دیدم جلسه اولشو از وقتی کارمو تموم کردم احساس میکنم به حنیف خیانت کردم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _Biliifti_ on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
درجه سختیش چقدر بود؟ -
lO_Olreplied to ramses kabir on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir
زحمتی نبود
خواستم توضیح بدم بهش -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay مرسییی
-
ramses kabirreplied to lO_Ol on ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
ما از همون اول هم ب شما ایمان داشتیم... -
667077/1000113