هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_replied to officer k on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده
-
-
خطای 500 چیست؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
_Biliifti_replied to fatemeh. jk on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh. jk
آپدیت فرومه -
خدایا این واقعا مسخرس
من برا مردنم شانس ندارم
نیم ساعته دارم تو خیابون راه میرم حتی وزش باد رو هم احساس نمیکنم
اونوقت تا برگشتم خونه یه درخت سر کوچمون افتاد رو یه ماشین
این نامردیه محضه -
fatemeh. jkreplied to _Biliifti_ on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_
آها️ -
fatemeh. jkreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex
-
SiliSreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex
میخواست بهت نشون بده ،
اوکی درختو میندازم ولی وقت مرگت نیست ،... -
AmirBarsamreplied to f.nalist on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 منظورتو نفهمیدم از چه جهت خطرناکه منم اعصابم خورد بشه از این حرفا میزنم
دوبار هم اخراج شدم -
SiliS
این یه دهن کجی از سمت خدا بود... -
officer kreplied to _Biliifti_ on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
-
@Valicheki سلام خوبی؟چخبر؟زیرابی لایک میکنی
-
officer kreplied to AmirBarsam on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@ABR_DJ
سلام...خستهم ولی بد نیستم..توچطوری؟
درگیر درسام...تاهفته اول دوم خرداد ادامه داره....از خردادم دیگه جمع بندی های جامع تر رو شروع میکنم
نه زیر آبی نیست...واسه اینکه بحث باز نکنم وقتم بره فقط میای پیامارو نگاه میکنم...بعضیا که جالبه لایک میکنم فرنود جون -
AmirBarsamreplied to officer k on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Valicheki ممنون بد نیستم
آهان موفق باشی دیگه امسال اون نتیجه دلخواهتو بگیری
اوه پس از اون لحاظ
فرنود خودتی -
از این ایموجی ️ استفاده نکردی
-
officer kreplied to AmirBarsam on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@ABR_DJ
ممنون بد نیستم
خداروشکر
ایشالا🥺
اوه پس از اون لحاظ
آره️
فرنود خودتی
اشتباه میکنیااا️
(هی داره پلی میشه تو سرم) -
officer kreplied to AmirBarsam on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
آره....دیدم یادم رفته....خواستم استفاده کنم دیگه پیامو لایک کردی ادیت نزدم️ -
امام علی:
حق رو فریاد بزن حتی اگر به ضرر شما باشد. -
AmirBarsamreplied to officer k on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
ممنون بد نیستم
خداروشکر
ایشالا🥺
اوه پس از اون لحاظ
آره️
فرنود خودتی
اشتباه میکنیااا️
(هی داره پلی میشه تو سرم)️
667797/1000113