هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Danial.al
اومدم یچیزی بگم منصرف شدم... -
CpRreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 نمدونم چرا سعی در نشون دادن هیز بودن جنس مذکر داری
اوک هیز هس تو این جامعه
سر ب زیر هس
همه نوع هس همه نوع
تو جامعه همه جور هس
مشکل شما و بعضا کسایی این هست ک تازه وارد جامعه شدن و اینطور رفتارارو دارن میبینن و هی بین مذهب و غیر مذهب تبعیص قاعل میشن
اون زمان امام خمینی هم مرد هیز و تیکه پرون و زن آزاد و همه کار بوده الانم هست
شما داری تو جامعه ای وظیفت اینه در نگاه مردای هیز یا تیکه هاشون ری اکشنی ندی
اینک اون هیزه اون تیکه میندازه به این یکی و ب اون یکی ب بقیه هیچ ربطی نداره به مذهب و غیر مذهبی هم ربطی نداره چون دیگ جامعه الان ع امر به معروف و نهی گذشته فقد طرف داره شعور شخصیت نشون میده
اینم بگم آدم مذهبی هم زیاد هس در ظاهر مذهبی در زیر آب کارا ک نکرده باشه
اصلا کاری ندارم ب اینا چون میدونم تو جامعه همه جور آدم میبینم و این مال الانم نیس -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to حسین کاظمی 0 on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
نه برای جواب دادن بدون یقین رو گفتم -
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی :|
-
amir ahmadireplied to Danial.al on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلا زخم خورده ایی
ارهشاید باور نکنی ولی زمانی که وولفسبورگ بود دیدمش تو pes خوشم اومد ازش بردمش تو رئال
-
عه
نمایشگاه کتاب هم باز شده که
من بازم امسال نمیتونم برم
باید همون کتابایی که پارسال نخوندمو امسالم نخونم :)) -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کاش انجمن یه قابلیتی داشت ک میشد هرچه قد میخوای یه پستو لایک کنی....
-
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Danial.al on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
ولی مخالف قوانین نبودش -
ramses kabirreplied to Uranium on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium فقط عاشق حرکتای شمام که میخواین بحث تموم شه...
ولی جدی قشنگه... -
-
کاش میشد یکی خلاصه 1000 پیام اخیرو تو یک پیام بهم بگه...
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا الان این بچه میخواد بیاد با من بحث کنه
برو رد کارت -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir هرچی به دستم میرسه دارم میفرستم اینجا
-
حسین کاظمی 0 خسته نباشی
چن وقت پیش سارا میخاست ک حل شد -
به حرف اینو اون گوش دادن و انتخاب رشته کردن بدون درست تحقیق کردن و در نظر گرفتن علاقه، چیزی جز پشیمونی به همراه نداره....
-
fatemeh. jkreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex
پناه بر گاد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گیاهی اینجوریه که موقع خواندنش عین چی عذاب میکشی ولی موقع تست زدنش باقلواس
668343/1000113