هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Saghiareplied to مهشید حسن زاده 0 on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0
مرغ پخته
ن ساقی ک گف طولانی تر بود
دارم اثبات سخت بودن زبونتونو میکنم@Saghi-Mortazavi بیا بگو چیو براشون گفتی
لهجه هافرق میکنه
الان مثلا منوساقیداریم ب دولهجه متفاوت حرف میزنیم ولی خب همومیفهمیم
من الان لهجه اونوبلدنیسم اونم مال منو بلدنیعااا
گفتم بَپِته کِرکِ خنده گینه
اینو میگه طولانی تر بود
وگرنه همون مرغ پخته دوتا کلمه اولشه
Sharllot -
@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi
نه تو که از همون ابتدا اعتماد نداشتم بهتاون دیگه ا بیخ مشکل خودته
-
atena abolhasanireplied to atena abolhasani on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani
@jahad-128 -
Galadrielreplied to atena abolhasani on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atena abolhasani الان زدم باز
سلام -
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi:))))))))))
متاسفانه ۶۸ روز دیگه کنکوره وگرنه عمامه رو میذاشتم رو سرم دوبارهخداروشکر وگرنه والا بخدا
-
atena abolhasanireplied to Galadriel on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 سلام
یه تایپیک این مدلی بود حدود یکسال قبل
من خیلی دوستش داشتم حس خوبی داشت
ولی خب کم کم دیگه کسی توش فعالیت نداشت و به فراموشی سپرده شد
اگه خیلیا پایه باشن یه مدت فعالیت کنیم پیشنهاد خوبیه -
jahad-128 در شروع از صفر گفته است:
atena abolhasani
سلام ببخشید شما آقای افشار رو می شناسید مشاور خوبی هستند؟ من خودم بدون مشاور نمی تونم برنامه بریزم و عمل کنم بهش انگار یک باید کمکم کنه چند ماه قبل مشاور داشتم و از وقتی مشاوره رو کنار گذاشتم خوب نخوندم به نظرتون برای امسال که سال کنکورم هست چه کار کنم؟ ایشون چطور هستندسلام ببخشید اینجا جواب میدم چون فکر میکنم اسپم میشد اگه میخواستم طومارمو اونجا بنویسم
خب باید بگم من یک سال ایشون رو دنبال میکردم و صرفا تجربیاتم رو میگم .
استاد افشار دو جا فعالیت رایگان دارن (اگه بخواین از اینا استفاده کنید)
یکی سایت خودشون
یکی هم کانال تلگرام هست
تو کانال اگه پست انگیزشی نذاره یا از دوره هاشون تبلیغ نکنه ، میاد ضبط سخنرانی های که دوره های مختلف مدرسه های مختلف میره رو قرار میده که خب نمیگم مفید نیست، ولی هر کدوم تقریبا یک ساعت و چهل دقیقه اینان و از بین این یک ساعت و چهل دقیقه شاید نیم ساعت مفید در بیاد و اون انگیزشی هایی هم که میذازه تو کانال بیشتر حواست رو پرت میکنه تا بخواد کمک کنه .من سایتش رو پیشنهاد میدم شما مثلا سرچ کن روش برنامه ریزی صحیح یا مثلا افزایش ساعت مطالعه ی علیرضا افشار ، که خب اینطوری خیلی مفیدتر میشه استفاده کرد .
حالا اگه برای برنامه ریزی بخوام بگم استاد افشار خوب هستن یا نه نمیتونم دقیق بگم ولی نظرمو میگم شاید بدرد خورد :
استاد افشار وقتی میخواد برنامه بریزه خیلی منطقی برنامه میریزه مثلا میگه اصلا مهم نیست کجای سال هستیم، یک دانش آموزی که هیچی از زبان بلد نیست، باید بره از لغات سال هفتم شروع کنه بعد پله پله بیاد بالا!
و برای هر درس همینطوری منطقی برنامه میریزه تا قابل انجام باشه . ساعت مطالعه ی آنچنان بالایی قرار نمیده کلی اگه ببینه دانش آموزش بیشتر از حدی که تعیین کرده میخونه تشویقش میکنه ولی ممکنه بسته به وضعیت طرف حتی از ۳ ساعت هم شروع کنه .
اینارو گفتم که بگم استادی نیست الکی بخواد طی جوّی تورو ببره بالا ، نه ! کاملا بر اساس منطق میره جلو و این دوتا ویژگی ای بودن که من خوشم اومد و اگه بخوای طرح مشاوره ای باهاشون برداری میدونی که طرف اهل الکی جو دادن و اینکه یهو بخواد از ساعت مطالعه ی بالا استفاده کنه و کمیت براش مهم باشه نیست
(خیلی از کانال های مشاوره ای هستن که اینطورین و حرص منو در میارن️ )
ولی درکل برای اینکه متوجه بشی که کدوم مشاور حرفای صحیح تری میزنه یا اینکه شما با کدوم مشاور ارتباط میگیری برو درمورد یک موضوع ، نظر چند تا مشاور مختلف رو بخون . ببین کدوم با عقلت منطقی تر در میاد یا کدوما دارن حرفای مشترک میزنن اینم روش خوبی هست برای اینکه بفهمی روشی که میشنوی کارساز هست یا نه. یا مشاوری که داری به حرفش گوش میدی بدرد میخوره یا نه.درکل اینکه میتونه یکی از گزینه های انتخابی باشه ، ولی درستش اینه درمورد چند نفر دیگه هم تحقیق کنید البته من فکر میکنم بهترین کسی که میتونه براتون برنامه بریزه خودتونید و اگه راهکارهارو دنبال کنید کم کم دستتون میاد .
-
اقا یه تاپیک بزنم هرشب توش شکر گزاری کنیم؟؟
هرکسی شب ان شد برای هرچیزی تو اون روز یا هر تایمی بیاد شکرگزاری کنه بفرسته تو تاپیک
میتونه اصلا رمزی بفرسته
مثلا خدای بخاطر کد۵۶ شکرت
چون حس میکنم خودم اخیرن کم توجه شدم بهش و تاثرات منفی زیاد شده
پایه هستین؟! -
0yasin.sh0replied to Galadriel on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 من نمیخونم
-
0yasin.sh0replied to Helorikaa on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
@Felli درود بر شرفت اما فاطمه امروز شهادته امام علی هست
-
0yasin.sh0replied to Helorikaa on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli اسم و نشونی بده سر شو تحویل بگیر
-
Helorikaareplied to Galadriel on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
با گریه و زاری و غر زدنو و ادا و اصول درآوردن
مثلا من وقتی دینی میخونم واسه خودم جملاتشو چپکی میکنم با انزجار میخندم)))):
و نمیدونم چرا وقتی درسی که دوس ندارمو میخونم اضطراب وحشتناکی میگیرم|||: -
0-0ftmreplied to Tragic Girl on ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شده
Tragic Girl صدفبابا میخواستم ی چی بهت بگم ای خدا
چت وا کن -
هووووممممممم
-
Mehdi چیزی نبود
-
پست 669281 از 1000113