هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
وی به گیف علاقه وافری دارد
-
CpR
نظرت قابل احترامه ولی
بالاخره همه ک خوش سلیقه نیستن...نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir هومم همه ک مثه من خوش سلیقهع نیستن
-
-
دلم برات تنگ شده🥺
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
چون آدم وقتی برا یچیزی زحمت میکشه انتظار نتیجه از خودش داره و اون نشدنه پس ذهنش اذیت میکنه
ولی اگه تلاشه ب اندازه نباشه نگرانی هم وجود ندارهپ ن: کتابتم چک میکنم در اولین فرصت که با سایت بیام
-
@0Farzam0
چون آدم وقتی برا یچیزی زحمت میکشه انتظار نتیجه از خودش داره و اون نشدنه پس ذهنش اذیت میکنه
ولی اگه تلاشه ب اندازه نباشه نگرانی هم وجود ندارهپ ن: کتابتم چک میکنم در اولین فرصت که با سایت بیام
⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده@Sevilay
مرسی -
بعضی جاها نمیشه خلاف جهت شنا کرد
-
:))))
@Venus655 @دختر-بهارنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
از یه ویژگیت خوشم میاد
اهل معامله
یه چیزایی رو بدم
یه چیزایی رو میدی -
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
:))))
@Venus655 @دختر-بهارواییی همه شونو میخوام
رفتی بخری؟نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 نه بابا
عکسشو از جایی برداشتم -
@Venus655 نه بابا
عکسشو از جایی برداشتمنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix آها
برو بخر پس -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 قبول شم
از هر کدوم پک ۶ تاییشو میخرم -
یا امام رضا
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلاسای جمع بندی و باید دانلود کنم
و این نت افتضاح منو از زندگی انداخته :///
دوروزه دارم دانلود میکنم ۲۰۰ مگ رفته فقط -
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلاس پنجم که بودیم یه لوازم تحریری کنار مدرسه بود همیشه بعد مدرسه می رفتیم اونجا هر چیز جدیدی می آورد می خریدیم حتی پاک کن
خیلی لذت بخش بود یادش بخیر -
@Venus655 قبول شم
از هر کدوم پک ۶ تاییشو میخرمنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix باشه
-
من تو دو سال شاید یه نصفه پاک کن مصرف کنم
نمیدونم چرا انقدر کم
️
-
بچه ها جدی جدی عمومیا برگشته به کنکور؟
️
I_Fatemeh_l نه برنگشته و برنخواهد گشت.
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک عدد مردد