هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabir دنیای زر
در رابطه با عالم زر نظریه ها متفاوت که شیعه قبول نداره که ما انتخاب کرده باشیم یدور تو یه عالم دیگه:)
پ.ن:نمیدونم املاش درست نوشتم یانه@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir دنیای زر
در رابطه با عالم زر نظریه ها متفاوت که شیعه قبول نداره که ما انتخاب کرده باشیم یدور تو یه عالم دیگه:)
پ.ن:نمیدونم املاش درست نوشتم یانهاتفاقا شیعه عالم ذر رو قبول داره
و گرنه چطور میخوان این ایه ی قرآن رو که میگه
و به یاد آر هنگامی که خدای تو از پشت فرزندان آدم ذرّیّه آنها را برگرفت و آنها را بر خودشان گواه ساخت که آیا من پروردگار شما نیستم؟ همه گفتند: بلی، ما گواهی دهیم
این گواهی کجا میخواسته صورت بگیره
مگر در عالم ذر
ایه هم به آیه ی تعهد یا ایه ی ربوبیت مشهوره:)) -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری امتحان مرحله دوم قبلیه هس :///
قبولی
-
Maryam Nateqi چون قرار نیس یادت بیاد ک
اگ یادت بیاد ک زندگی نمیشه کرد
فقط بعضی مواقع ک میگن تو نوجوونی و جوونی زیاده بعضی صحنه های زندگیتو ک میبینی واست اشناست انگار خیلی کم یادت مونده@dr-aryan
این آلان با پیش بینی من فرق میکنه دیگه؟
چون من خیلی پیش بینیام درسته یعنی حس شیشمم یا چمیدونم گاهی چیزی میگم که اتفاق میوفته -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 نه کلا ازت بدم میاد
چه حسن تفاهمی
حالا امروز حالم خوب نبود بعد احتمالا با نرجس هم دیگه فامیلم
بیشتر بدم میاد ازتبا نرجس فامیلی از من بدت میاد؟
فردا احتمالا میشه بدم میاد ازت سابق
هن؟
maryam111 کلا نمیفهمی...
قبلا "بدم میاد ازت"
الان که خوب نیستم "خیلی بدم میاد ازت"
فردا احتمالا "بدم میاد ازت" -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری امتحان مرحله دوم قبلیه هس :///
قبولی
-
@roghayeh-eftekhari ن ببخشید منظوری نداشتم صبح امتحان دارم یکم عصبیم://
جای بحث داره منم حوصله بحث و گفت و گو ندارم -
-
حتی خیال پردازی درمورد اینکه قلعه نویی بشه سرمربی نیوکاسل و بازی رو بدن خیابانی دیوونم میکنه
-
حتی خیال پردازی درمورد اینکه قلعه نویی بشه سرمربی نیوکاسل و بازی رو بدن خیابانی دیوونم میکنه
__chakisaldva__ دیوونه تر...
دستات -
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan این کاملا با احادیث مطابقت داره
میگه که در عالم زر یه نمای کلی از
زندگیمونو بهمون نشون دادن و بمون گفتن شما حاضرین تو این بازه ی زمانی و با این شرایط کنار بیاین یا ن
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهپس چرا یادمون نمیاد یا من فقط اینطوریم
گیج شدم اصلاMaryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زندگیمونو بهمون نشون دادن و بمون گفتن شما حاضرین تو این بازه ی زمانی و با این شرایط کنار بیاین یا ن
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهپس چرا یادمون نمیاد یا من فقط اینطوریم
گیج شدم اصلابه نظرتون چرا ادم رو اسمش رو گذاشتن انسان
یعنی فراموش کار و مفسرین گفتن که منظور از فراموش کار بودن انسان فراموش کردنِ وجودِ اولیه ی خودمون در عالم ذر هستش -
@dr-aryan
این آلان با پیش بینی من فرق میکنه دیگه؟
چون من خیلی پیش بینیام درسته یعنی حس شیشمم یا چمیدونم گاهی چیزی میگم که اتفاق میوفتهMaryam Nateqi اره فک کنم
چون اینو ک من میگم تو اون لحظه حس میکنی
ببین مثلا داری ی کاری انجام میدی توی ی زمان و مکانی
حس میکنی این صحنه برات اشناس
حس میکنی قبلا همینجا و همین لحظه رو دیدی -
@dr-aryan
نه مگه شما و بقیه حس کردین؟Maryam Nateqi منم آره ولی بعدا که فکرکردم دیدم همشو تو خواب دیدم
-
-
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir دنیای زر
پ.ن:نمیدونم املاش درست نوشتم یانهاتفاقا شیعه عالم ذر رو قبول داره
و گرنه چطور میخوان این ایه ی قرآن رو که میگه
و به یاد آر هنگامی که خدای تو از پشت فرزندان آدم ذرّیّه آنها را برگرفت و آنها را بر خودشان گواه ساخت که آیا من پروردگار شما نیستم؟ همه گفتند: بلی، ما گواهی دهیم
این گواهی کجا میخواسته صورت بگیره
مگر در عالم ذر
ایه هم به آیه ی تعهد یا ایه ی ربوبیت مشهوره:))ramses kabir خب منم به استناد همون آیه این اعتقاد میگم
اصلا رسما آیه واضح داره میگه:/ -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گیج شدم اصلابه نظرتون چرا ادم رو اسمش رو گذاشتن انسان
یعنی فراموش کار و مفسرین گفتن که منظور از فراموش کار بودن انسان فراموش کردنِ وجودِ اولیه ی خودمون در عالم ذر هستشramses kabir
آها
ولی اون تیکه حرف تون رو متوجه نشدم که انگار با یکی از قبل تایین شده ازدواج کنیم -
__chakisaldva__ دیوونه تر...
دستاتamir ahmadi
اینکه تو برگشتی انجمن واقعا ناراحت کنندس