هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan ن باااااااااا مگه مخای ایجاد رعب و وحشت کنی
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli خوبی؟
من این چند وقته مودم خیلی عوض میشه -
حتی حوصله اینک با کسی هم حرف بزنم ندارم
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری مردم از اولم تگ نتونس
چطوری؟ -
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli فقط استاد فیلم های اموزشی هم بفرستید تا تکمیل بشه
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli مردم میان تودلی نه تگ میکنند نه امتیاز مثبت میدن
-
Galadrielreplied to علیرضا تمدنی on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی ۳۰۰تا خیلیه؟
-
در حوالی تحقق یک رویا
-
AmirBarsamنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
همه دیگه یه دوره فشرده «نتایج و آثار انرژی مثبت و منفی» و «در کائنات چه میگذرد» رو گذروندن
هر حرفی میزنی ربطش میدن به این چیزا -
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan بلاخرع دا اینطوریه
وقتی بقیه از قلیون کام میگیرن شاخ میشن
من از اگزوز خاور کام گرفتم کتاب نوشتم -
واقعا چطور روزی دویست سیصد تا تست میزنین؟ :|
-
دوس دارم برم خودنویس بنویسم..
-
چن شبی هس ک بی خابی زده به سرم
هومم
به سقف خیره شدنا
زمان جلوت داره پر پر میشه
تیک تاک ساعت سکوت اتاقو میشکنه
و ... -
arthur morganreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak در یک تراز هستند کتاب سینا کاربردی هست
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to Galadriel on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 بزارم اینجا؟
-
دشمن دانا به ز نادان دوست
-
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli اره بعد هم لوزی
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
حانیه اهنگ بذار
پست 674681 از 1000113