هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یَهُوشافاط سنج هایش را آن قدر محکم به هم می زد که صدای استدلالی اش را نشنود.
-
گواردیولا؟
نشنیدم
نخوندم
ما خودمون عبدالله ویسی داریم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از همینشم میترسیدم
پس بیا پلشت نباش سونیا برو عین آدم بخون -
آقا چکار کنم؟ نزدیک خونمون بوق و سروصدا است به خاطر قهرمانی پرسپولیس و تا ساعت 1 شب هم تمومی نداره ... چجوری بخوابم فردا آزمون دارم؟
-
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to Amir ali Nikfard on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard همین الآن هم تمرکز درس خوندن ندددددددارم
-
سخت نگیر مرد
یه ازمونه فقط -
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex تیم نگه داشت لیگ برتر
-
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir خب آزمون مهمیه
-
DexterMoreRight تجربیreplied to Amir ali Nikfard on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard
یه شبه دیگه... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و منی که اصن فردا نمیرم آزمون
-
هیچ ازمونی مهم تر از ازمون الهی نیست
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون چاقوعه خطاب ب خودمه سو تفاهم نشه
-
ولی چه شبی بود امشب. نشستم نیم ساعت اخر لیگ رو نگاه کردم چقدر گل دیدم
-
روز بدی بود....
-
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir پس کنکور چه؟
-
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to Nilay on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Aya-Tay چرا؟
-
DexterMoreRight تجربیreplied to Amir ali Nikfard on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard
متاسفانه کنکورم یجور آزمون الهیه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پلیدییییییی تو باید دینیو بخونیییی
-
Nilay فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amir ali Nikfard on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard نمیدونم زیاد خودمو اذیت کردم...
674701/1000113