هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از استرس انقد میخورم مطمعنم تا پایان امتحانات با افزایش وزن عجیبی روبرو خواهم بود
خداوند رحم کند
️
-
@ABR_DJ
ایرانی دوست ندارم
فقط خارجینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex حمایت از تولید ملی میفرماید آیا من برای شما یک جوک هستم؟
-
از استرس انقد میخورم مطمعنم تا پایان امتحانات با افزایش وزن عجیبی روبرو خواهم بود
خداوند رحم کند
️
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده@Sevilay مشاورای کنکور بعد کنکور بیان مشاوره چاقی و لاغری بدن چون من وزن کم کردم
نونشونم تو روغنه -
@Alba
عهههه
حاجی این کپیِ یکی از رفیقای منه...@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
عهههه
حاجی این کپیِ یکی از رفیقای منه...هیچ وقت تصور اینو نمیکردم
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
اون دوازده کیلویی که با زحمتتتت کم کردم با لذت و عذاب وجدان برمیگردونم ب همین برکت قسم
-
اخر سر فقط همین رفاقت ها میمونه
-
@ABR_DJ
با پوزش از تولید ملی، بله! -
@Sevilay مشاورای کنکور بعد کنکور بیان مشاوره چاقی و لاغری بدن چون من وزن کم کردم
نونشونم تو روغنه@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay مشاورای کنکور بعد کنکور بیان مشاوره چاقی و لاغری بدن چون من وزن کم کردم
اتفاقا من یه موسسه دیده بودم نوشته بود تغذیه و برنامه رژیم کنکوریان در زمان کنکور
-
_Biliifti_
چون که دوست دارینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
چون که دوست دارییه تصویر دیگه بود یه چی تو همین مایه ها نوشته بود وقتی مامانم علف و سیگار از تو جیبم پیدا میکنه
-
@Sevilay
چجوری 12 کیلو کم کردی؟؟؟؟
من دو ماهه 2 کیلو اضافه کردم هرچقدر کم میخورم وزنم کم نمیشه -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اتفاقا من یه موسسه دیده بودم نوشته بود تغذیه و برنامه رژیم کنکوریان در زمان کنکور
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba
دیگه هر جوری شده مردم رو تیغ میزنن
-
@Sevilay
من دو ماهه 2 کیلو اضافه کردم هرچقدر کم میخورم وزنم کم نمیشهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
دو کیلو برا من ی روز استخره انقد ورجه وورجه میکنم -
@Sevilay
من دو ماهه 2 کیلو اضافه کردم هرچقدر کم میخورم وزنم کم نمیشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex من میخوام بعد کنکور برم باشگاه تا عید 1403 10 کیلو کم کنم بشم 65 کیلو
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده@Alba :)))
-
@ABR_DJ
با پوزش از تولید ملی، بله!نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
آیا اون که خودت میدونی که برا همه یه جوکه برا تو هم جوکه؟ -
@Dex من میخوام بعد کنکور برم باشگاه تا عید 1403 10 کیلو کم کنم بشم 65 کیلو
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir ali Nikfard
بابا پسرا سنگین میشن دیگه ۶۵دختر محسوب میشه -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچ چیزی بدتر از این نیست که نتونی این ذهنتو کنترل کنی و وادارش کنی کاری که میخوای انجام بده
-
@Sevilay
خوش بحالت...
ولی با این وضعیت حدس میزنم 150 رو داری... -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چند عدد کاپوچینوی ناقابل ۲۲۰ تومن
ینی دیگه از کوچیکترین تفریحاتم ک خرید خوراکی بود هم نمیتونم لذت ببرم
️
باید بودجه بندی کنم روزی یکی فقد
تف -
father tell me.mp3
بیاید راک امتحان کنیم...نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
father tell me.mp3
بیاید راک امتحان کنیم...حسی که این اهنگ میده رو خیلی میپسندم
حس یه جاده و یه کادیلاک و یه اکیپ از رفیقات که پشت ماشین نشستین و دارین نوشیدنی میخورین...