هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Amir ali Nikfard فردا گزینست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار کانون هم هست
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اما به احتمال زیاد پشت بمونم باید
یعنی ۹۹ -
@Sevilay خب تو منظورشو از طعم نفهمیدی منظورش طعم چایی نیس
جایی همراه دوستان و ی سری چیزای دیگه ...
طعم اینا شیرین میکنه چاییودانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده@Danial-al
من دوستامم میارم خونه هر کدوم یچی درست میکنیم آهنگ میزاریم کلیم خوش میگذره کلیم مسخره بازی در میاریم
یا میریم باغ اونا
کلا بی هزینه اضافی چه خبره ی چای ۷۵ -
@Sevilay
نه من که تاحالا نخوردم...
ولی میگن یه طعم دیگه ای داره -
@دختر-بهار کانون هم هست
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir ali Nikfard من گزینه ام
-
@Sevilay
نه من که تاحالا نخوردم...
ولی میگن یه طعم دیگه ای دارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex چای با طعم قهوه!!!!!!!!!!!!!
-
@Dex اینجا کجاست؟
Amir ali Nikfard
جوادیه -
Amir ali Nikfard
جوادیهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Amir ali Nikfard
جوادیهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
تو منطقه یک محسوب میشی الان یعنی؟ -
Amir ali Nikfard
جوادیهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex نشنیدم
-
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay
75 تو جنوب تهران در خدمتیم ...
البته نباتم میزارن کنارش55 تومن دم دانشگاه میده
@Alba
چایی های دانشگاه واقعا محتویاتش غیر قابل اعتماده... -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین که این روزهام با خوندن دینی نمی گذره باعث می شه احساس خوشبختی کنم
-
@Sevilay
نه باو
ما 10 ایم
جوادیه که 16 میشه... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 ایمان تقوا عمل صالح
-
@Alba
چایی های دانشگاه واقعا محتویاتش غیر قابل اعتماده...نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
چایی های دانشگاه واقعا محتویاتش غیر قابل اعتماده...دانشجو ترم 12 هم جرئت نمیکنه اینطور با غلظت بگه
-
@Sevilay
نه باو
ما 10 ایم
جوادیه که 16 میشه...دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
بابا کنکورتو میگم -
@Alba
چایی های دانشگاه واقعا محتویاتش غیر قابل اعتماده...@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
چایی های دانشگاه واقعا محتویاتش غیر قابل اعتماده...نه خب این مطمئنه
چون دانشگاه دم میدون اصلیه همه نوع آدمی از کارمند، دانشجو و... میان میخرن -
@Alba
چایی های دانشگاه واقعا محتویاتش غیر قابل اعتماده...دانشجو ترم 12 هم جرئت نمیکنه اینطور با غلظت بگه
@Danial-al
من چون پسر عموم چایی میداد میدونم... -
@Alba
چایی های دانشگاه واقعا محتویاتش غیر قابل اعتماده...نه خب این مطمئنه
چون دانشگاه دم میدون اصلیه همه نوع آدمی از کارمند، دانشجو و... میان میخرندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba دییگه بدتر
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پولداریه دیگ
پولداری...