هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
https://forum.alaatv.com/post/3079766 سلام میشه بگید ۴۰متر و۹۰متر رو چطوری حساب کردید
-
اینا چی فکر میکنن راجب من؟؟
من انقدرم منفی نیستم ولی مثبتم نیستم -
@Venus655 ولی عشقه.
البته باید اگر زمان بود خواست بزنه خیلی با ارامش و دقت بزنه. یعنیاا ففط کافی یک نمه استرس و عجله پشت تش باشه -
قیافه اونا
من
-
@دختر-بهار سلامم
-
@Venus655 ولی عشقه.
البته باید اگر زمان بود خواست بزنه خیلی با ارامش و دقت بزنه. یعنیاا ففط کافی یک نمه استرس و عجله پشت تش باشه -
@دختر-بهار
اره خداروشکر
سلامت باشید. خیلی ممنون.
شما خوب هستید -
اگر فکر میکنی تو شیمی یازدهم فصل دو ضعیفی خب،بنظرم سرمایه گذاری نکنه ادم روش بهتره چون تا بخوای به اون سرعت ایده آل تو حل سوالاتش برسی بشدت زمان بره!
-
قطعه سیمین بری از مرحوم جمشید شیبانی با صدا من
به لطف آپدیت جدید هرچی تلاش کردم نشد تو تاپیک موسیقی کده بارگذاری کنم
البته جسارتی بود
-
اگر فکر میکنی تو شیمی یازدهم فصل دو ضعیفی خب،بنظرم سرمایه گذاری نکنه ادم روش بهتره چون تا بخوای به اون سرعت ایده آل تو حل سوالاتش برسی بشدت زمان بره!
@0yasin-sh0 ولی اگر خونده نشه و سوال مورد شماری ها گیداش میشه.
اصلان می بینی تسته برای دوزادهمه 2 یا 4 دوازدهمه ولی یکی مورد ها مربوط ه به این فصله اصلان حیفههه به خاطر یک مورد.
صربش خوردم بدجور. حالا 2 خوبه ریسک 3 یازدهم بالا ست
برای من. گروهااا هی. حالا روسون کار می کنم.
-
مثلا یهو کنکور سوال میده ترکیب ترموشیمی با سینتیک،دوتا سوال در یک سوال! مثلا تو چند سال اخیر بعضی سوالا چند موردی بوده که هر موردش خودش یک سوال حساب میشه!
فصل دو حفظی هاشو تسلط باید داشته باشی -
مثلا یهو کنکور سوال میده ترکیب ترموشیمی با سینتیک،دوتا سوال در یک سوال! مثلا تو چند سال اخیر بعضی سوالا چند موردی بوده که هر موردش خودش یک سوال حساب میشه!
فصل دو حفظی هاشو تسلط باید داشته باشی@0yasin-sh0 ارهه دقیقاا.
-
انگار تست ترکیبی هایی زیسته
-
@دختر-بهار خداروشکر
-
@0yasin-sh0 ولی اگر خونده نشه و سوال مورد شماری ها گیداش میشه.
اصلان می بینی تسته برای دوزادهمه 2 یا 4 دوازدهمه ولی یکی مورد ها مربوط ه به این فصله اصلان حیفههه به خاطر یک مورد.
صربش خوردم بدجور. حالا 2 خوبه ریسک 3 یازدهم بالا ست
برای من. گروهااا هی. حالا روسون کار می کنم.
jahad_121 اره،تو فصل دوم خوب نمیتونن مثلا مسائل ترمو و سینتیک رو با فصل های دیگه شیمی ترکیب کنن،ولی حفظی هاشو اره میتونن!
-
قطعه سیمین بری از مرحوم جمشید شیبانی با صدا من
به لطف آپدیت جدید هرچی تلاش کردم نشد تو تاپیک موسیقی کده بارگذاری کنم
البته جسارتی بود