هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to _Biliifti_ on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ چرا آبروی مومن رو بردم؟
خودت تو بیست حقیقتت گفته بودی -
@ABR_DJ
ماشالله انقدر حجمش زیاد بود که یه جعبه پاپیا مینوشتن هم جواب نمیداد -
آقایِ همسادهreplied to AmirBarsam on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ بچه ها می گفتن یه عده هم گوشی آورده بودن
-
DexterMoreRight تجربیreplied to آقایِ همساده on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
خب پس دیگه عملا کارم تمومه... -
AmirBarsamreplied to آقایِ همساده on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 نه با دستگاه همون موقع جلو در اسکن کرد کسی چیزی نبره تو ساختمون
گوشیا رو بچه ها تحویل دادن -
آقایِ همسادهreplied to DexterMoreRight on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex مگه خیلی بد میشین؟
-
DexterMoreRight تجربیreplied to آقایِ همساده on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
همون طرفای 17 -
فقط ب جزوه نگاه میکنم ی جور ناامیدی اومده ک خدا هم بگه بخون قبولی نمیشه خوند آخه عوضی امتحان اول ؟ خانواده نداشتی
-
_Biliifti_replied to Tatlı.oğlan on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE
یعنی "بیشین"
منتهی به علت حرمتی که وسطه برداشت آزاد تلقی میشه -
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
اتفاقا من عاشق درس 12 هستمخیلی خوبه
منم درسای 10 تا 18 رو خوندم
الان میخوام نیمه اول کتابو شروع کنم
تو چطور؟
بعد راستی ما فردا امتحانمون ساعت 10 هست شما چی؟ چون دهما امتحان هماهنگ دارن ساعت 10 میخوان باهم برگزار کنن -
_Biliifti_replied to AmirBarsam on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
عا یادم نبود -
_Biliifti_ اهان
من حرفی برا گفتن ندارم -
آقایِ همسادهreplied to AmirBarsam on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ اگه با مراقبا هماهنگ باشن فکر کنم بتونن ببرن
-
AmirBarsamreplied to _Biliifti_ on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ خب الان تو چرا فطرت الهی در درونت نیست و تهمت سیگار زدن به من میزنی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to oatkbo on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-mahdi-kavoosi
ساختار مونومر ها رو بلد باشید بهتره -
AmirBarsamreplied to آقایِ همساده on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 خیلی جالبه
-
سیگار چیز خوبیه
اگه بده چرا بزرگترا میکشن بعد به ما میگن نکش.میخوام فقط خودشون حال کنن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
ما هم همه امتحان هامون ساعت ۱۰ صبحه
من فقط ۱۲ و ۱۴ مونده -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما فردا هشت صبح امتحان داریم
-
_Biliifti_replied to AmirBarsam on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ چون میکشی
678481/1000113