هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
بچه ها ضریب امتحان ترم دوم چنده ؟
من الان ادبیات ۱۹/۲۵ میشم مستمر رو ۲۰ گرفتم نمره کل میشه چند ؟!
@یازدهم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to DexterMoreRight on ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex
آخه من اصلا نمی تونم ،دست خودم نیست !! دیگه تا آخر امتحانا بهش فکر می کنم -
پرستو بابایی درس ضحاک و درفش کاویانی واسه یازدهمیاس؟
میشه بفرستیش؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Matrix
آره درس ۱۲
الان میفرستم -
پرستو بابایی ممنونم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چهارشنبه هم ۱۲ درس دینی داریم
گفته که کتابو بجویید
نکنه می خواد ما هم مثل دوازدهمی ها ... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
خستم از همه چیز اه
کاش زودتر تموم میشد -
ما پس فردا زمین شناسی داریم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
شما ضرایب رو نمی دونید ؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
فکر میکنم ضریبش بالا باشه مخصوصا کتبیش -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
نه کلا ضریب ترم دوم چنده ...
مثلاً مستمر اول ضریبش یکه ،ترم اول ضریبش ۲ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمینم که ۱۹/۵ یا ۱۹/۷۵ ،هوففف
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
پرستو بابایی
ضریب 6 فکر کنم
یعنی مستمر 2 ترم 4 -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۱ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
ممنون لطف کردین -
بغضمو میشنوی هر دفعه پشت چند خط شعر...
-
امتحان ادبیات دوازدهمی در چه سطحی بود؟
و همینطور متحان دینی و عربی و زبان -
Moment تازه اولیش رد شده
دینی سخت بود -
Moment دیروز فقط دین و زندگی امتحان دادیم
اینا که شما میگید رو تا حالا ندادیم -
همون دینی به اندازه ۱۰ تا درس توانمونو گرفت:///
-
بعضی وقتا نمیذاره نور ماه تو آسمون دووم بیاره...
679247/1000113