هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_lreplied to _Biliifti_ on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ ریاضی و عربی که کشوری هست
-
() -
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ تو قدر مطلق بذار اوکی میشه
-
Michael Vey اوژنی من من کل زندگیم مال توعه بیو ک چیزی نیست
-
_Biliifti_replied to I_Fatemeh_l on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
این بده
مرسی -
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l واقعا؟
-
I_Fatemeh_l نمیدونی اعصبام سرش به هم ریخت
ولی
مهم نیس -
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ آره
-
I_Fatemeh_lreplied to Narges_ on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط I_Fatemeh_l انجام شده
@M-Tina توهم بالاخره یه روز به این نتیجه میرسی که تموم وقتایی که خودتو بخاطر نمره سرزنش میکردی فقط تایمتو هدر دادی
-
هوا پس نیست ماریان
از همه زندانها شدم ترخیص
چیزی نی که زخمای رویاست
غروب یه تیکه از دنیاست میدونم -
I_Fatemeh_l
امیداورم زود تر اتفاق بیوفته -
Michael Veyreplied to Moonchild on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
Moonchild مایل به پشت بوم ساختمون هبیتیت؟
پ.ن: اینجاشو خوندی اخر یا هنوزم تصمیم داری تا اخر نخونی؟
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ آهنگه؟
-
@M-Tina ایشالا
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l آره لغزش_سورنا
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ مرسی
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۶ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l خواهش
-
Michael Vey اگ تو باشی چرا ک ن جیکی جیکی من ...
-
Moonchild ویرایش زدم یدور دیگ بخون
684514/1000113