هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
قدیم تو رای مثبت غناعت میکردیم و الان باد قناعت کنیم کار خاصی نشده یه نقطه کم شده
-
-
چه باحال دیگه یکی به پیام ها رای مثبت نمیده
تو همه چی باید قناعت کنیم -
مجتبی ازاد اما من دوست دارم حس باحالیه
-
Sachlireplied to danial hosseiny on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny این بس حق خالصی بود
-
danial hosseinyreplied to mohammadhassan on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا به جای پیشرفت پسرفت کردیم پس؟
-
danial hosseinyreplied to mohammadhassan on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا ما هی میخوابیم بیدار میشیم انجمن آپدیت میشه؟
الآن قسمت ارسال پیام سریع کو؟
تعداد مثبتای توی طول روز چرا محدود شده؟ -
تقریبا اخرین حرفایی که دوست داشتم بشنوی:)) -
0yasin.sh0replied to مجتبی ازاد on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
0yasin.sh0replied to مجتبی ازاد on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد برا منم اینطوری بودش درست شده بسوز
-
0yasin.sh0replied to مجتبی ازاد on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد فراری نیستم که
راستی مجتبی سیستم رو روشن قبل ولکام میخواد دیسک رو چک کنه اونو بزارم چک کنه؟؟ من هردفعه کنسل میزنمش! -
0yasin.sh0replied to Narges Azadmanesh on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges Azadmanesh چتامو خراب کرده نمیشه جواب بدم!
-
0yasin.sh0replied to مجتبی ازاد on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد حاجی از وقتی تو بهم پیام دادی اصلا چت هام باز نمیشه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 نمیتونممم مثبت بدمم ولی موووود و حققق🥲🥲🥲🥲🥲🥲
-
0yasin.sh0replied to مجتبی ازاد on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد دقیقا جناب مریض کجا سلام کردی؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
*نیذسحسذسحسذسحست
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
*فحش
-
0yasin.sh0replied to Narges Azadmanesh on ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
: Narges Azadmanesh دلیلش رو بگو خب
-
@roghayeh-eftekhari نمد هوم هوم کردن احساس گنگ بودن میده به پیام انگاری . سخته توصیف کنم
-
جوری سردرگمم انگار گردشگرم
پست 684761 از 1000113