هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نمیشه
درد اینجاست نمیخونم
درد اینجاست که میدونم باید بخونم ولی تمرکز ندارم -
Moonchildreplied to در حال بارگذاری... on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده
@Dr_Eliov هرچی ک تمرکزت رو میگیره ولش کن میبینه انجمن بهمت میریزه ی مدت بر اف شو وقتی نمونده ب خودت بیا بچه
-
در حال بارگذاری...replied to Moonchild on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild هیچ برنامه ای تمرکزمو بهم نمیریزه
فقط تمرکز ندارم
حوصله درس ندارم
حس میکنم نمیتونم سه فصل شیمی روتموم کنم
هر چند میدونم نمیشه
اگرم بشه فقط روخوانی میتونم کنم
نمیتونم کامل و ریز ریز بخونم که نمرم خوب بشه -
Moonchildreplied to در حال بارگذاری... on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_Eliov بابا بیخیالش سخت نگیر مهم کاری هست ک داری انجام میدی بیخیال نتیجه اش باش مهم اینه ک تو انجامش دادی حرف زرد اینستاگرامی نمیزنم ب خدا برو ی چایی قهوه ای ی چیزی بخور بشین بخون سخت نگیر
-
lO_Olreplied to در حال بارگذاری... on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_Eliov
فیلمای اسماعیلی مناسب امتحان نهایی تو اپارات رایگانه خودم دی دیدمشون فقط فصل 4 رو نرسوندم 19 شدم -
در حال بارگذاری...replied to lO_Ol on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa باشه مرسی دمت گرم
-
در حال بارگذاری...replied to Moonchild on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild باشه سعیمو میکنم
امیدوارم بشه -
این پست پاک شده!
-
خو سونیا انسان نیستی روزی ی جزوه اینو تموم نکنییی
-
Moonchildreplied to lO_Ol on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده
@Soniaaa سونیا تو امروز دومین ادمی هستی ک ب شوبوهات های منو مایکل پی بوردی ...... اون اولیه ک کلا میگفت مایکل خودت نیستی ؟
میدونی اخه ما دو قولو بودیم حقیقتش بعد چون مایکل خیلی زشت بود مامان بابام فرستادنش شمال تا شیر ایرانی بخورش ولی متاسفانه زنده موند -
الهی غرورت حریم خونه باشه
تو باغ دل تو هزار جوونه باشه -
خب بریم واسه یه هفته تجزیه شدنِ دوباره
یا باید اونی ک میخام بشه
یا دیگ هیچوقت دیگ نمیخام ک بشه
باید تو زندگی بتونی از اون چیزا و اون افرادی ک خیلی دوسشون داری یه زمانی بگذری
ینی اینو باید یاد بگیری.
وقتی یه چی نشد و تو دوسش داشتی
دیگ نباید بری سمت اون باید بری سمت همون چیزی ازش متنفر بودی
یا عاشق اون میشی یا اگ نشدی یاد میگیری تحمل کنی اون چیزیو ک دوس نداری و حسرت یه چیزیو خوردن و یاد میگیری. متاسفانه یا خوشبختانه
687794/1000113