هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی کدوم سواله؟
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی دقیقا سر امتحان ریاضی اون نقطه چینه که میشد عمود منصف های اضلاع مثلث اینقدر دوستام مسخرم کردنآخرم خودشون غلط نوشته بودن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Reza_ on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ جمعه شب من دو سه دوری خوندم نمونه سوالامم حل کردم دارم استراحت میکنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Reza_ on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Reza_
معدل نهم ترم اول ۱۹/۷۹ بودترم دومش ۲۰ یادش بخیر چقدر ذوق کردم براش -
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
I_Fatemeh_l
منم دقیقا
من پارسال ۱۹/۸۰ شدم ترم اول ترم دوم ۱۹/۷۰ فکر کنم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
I_Fatemeh_l
دیدی چه کیفی میده -
پرستو بابایی ای جانننن پرچم بالاست
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی وای من احمقققق میگفتم 20 تکراری شده کاش یه بارم بقیه نمره ها تجربه کنم تا ببینم اونا چه حسی دارن️
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ خوشبحالتون
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی خیلی
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l همون سال یه معلم دینی داشتیم نمیدونم چجوری هم دری میداد هم میپرسید هم زمان بقیمونده کلاس بچه ها فیلم میآوردن میدیدیم
-
I_Fatemeh_l برگه هایی که ۱۹/۵ میشدم میدادم دوستم میبرد خونشون حاج فرزامی بودیم واس خودمون
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l انشاالله امتحان بعدیتون
-
قشنگ گالریم پهن کردم وسط تودلی ببخشید
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ امتحان بعدی زبانه و از شنبه تا سه شنبه وقت دارم بخونم
امتحان بعدش تاریخه که یه عالمه حذفیات داریم
یعنی هر درس 5 یا 6 تا سوال بیشتر نیست اونم به عشق معلمش میخونم
نگارشم که چیزی نیست
و اما زیستزیستم درسته 9 تا فصله ولی ما فصل 1تا5 حدودا 30 تا سوال داده بخونیم اونم به موقع تموم میشه
آقای جعفری فکر کنم یکم واسه تلافی دیر دست به کار شدینایشالا سال دیگه -
-
دوستان فردا شب، شب جمعه اس؟
687961/1000113