هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Danial.al
بله -
در حال بارگذاری...replied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط در حال بارگذاری... انجام شده
0yasin.sh0
تو هنوز نمیدونی من کاری میکنم ملت از دست کارام فشار بخورن
البته فرمول هم داره برا کنترلش F/A -
@ABR_DJ من احترام میزارم میگی سلام گرگ بی طمع نیست نمیزارم میگی به بزرگتر احترام بزار اخه عنتر منتر من با تو چیکار کنم
-
0yasin.sh0replied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AmirBarsamreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
اصلا ما امیرا ارادت خاصی به یزید داریم میخواهیم باهاش همنشین بشیم
پ.ن: میدونم -
0yasin.sh0replied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... حالا چن نفرو فشاری کردی
-
0yasin.sh0 آخه هم احترام گذاشتنت و هم احترام نگذاشتنت هیچ کدوم بی منظور نیست
خرده شیشه داری -
0yasin.sh0 من و مهدی
الان به ویترین افتخاراتش اضافه کرد -
در حال بارگذاری... رفیق مدرسهاي ان بعدش می ریختن سرم
-
در حال بارگذاری...replied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ حالا خوبه یزیدو انتخاب کردین
خوبه نرفتین سمت خود شیطان -
@ABR_DJ خ خ خ خ.....ر ر ر ر ر ر....ی ی
دیگه -
در حال بارگذاری...replied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 امیر ، مهدی ، ماتریکس ، فک کنم تینا هم بود ولی اینا زیاد مطمئن نیستم
-
_Biliifti_ دینی رو خودت دادی ک سوالات بی محتوی بود فقط قصد اذیت کردن دانش آموز داشتن نظر منه حالا
-
در حال بارگذاری...replied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ نه برادر دونفر دیگه هم هست
-
AmirBarsamreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... نه ما سطحمون اونقدرا هم بالا نیست ولی میدونم شماها واسه شیطان رجیم کلاس خصوصی میذارین
-
Danial.al
ندومبه -
Danial.al یواشکی میگفتی که نفهمن بیشتر فشار بخورن
-
0yasin.sh0replied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... اه چقدر رو مخه من داشتم میگفتم این چقدر مشکل داره ک اسمش اینه
مشکل داره خیلی مودبانه گفتم -
AmirBarsamreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... خوبه تو این زندگی تکراری یه تفریحی واسه خودت داری
-
_Biliifti_ اینا میفرستی تگم کن دلم تنگ شده برا میکس سریالا
700349/1000113