هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer kreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
اشتباه فکر کردم
فکر کردم پیام توعه و سارینا خواهرته -
دارم موسیقی متن پوست شیر و last of us گوش میدم...تمشون به هم میاد...با اینکه هیچیشون به هم نمیاد
پوست شیر یه کپیه و last of us یه بازی عالی
اینا مثل هم نیستن -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k نه خوب نیست مسئولیت داره !!! الگو زندگیشونی کافیه جلوش یه فحش بدی سریع یاد میگیره ملعون !
-
من تنها امیدم اینه که زمان امتحان صبحم نیم ساعته بعدش تا عصر امتحان دومم بیکارم و می تونم امتحان دوم رو بخونم
دارم یه دانشجوی واقعی میشم️ -
ما ۴تا بدون اون یه نفر چقدر خوشبختیم
برگامون از این حس خوب ریخته
البته که دیگه داریم ثانیه شماری میکنیم که برگرده و کل اتاق رو اشغال کنه -
چرا من تمام ارزوم این بود خواهر و برادر کوچیک داشته باشم️
هنوزم میخوام -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
By the way
سلام سلام چطوری ؟ -
فکرشم نمیکردیم بتونیم اینقدر خوب باهم کناربیایم!
عالیه -
officer kreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
همون که موهاشو تو اتاق شونه میکرد؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k من ۹ تیر میشم ۱۷ اونم ۹ سالشه زیاد همدیگه رو درک نمیکنیم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Succinate on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Alba .....
-
زهرا بنده خدا 2replied to officer k on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
آره️
اون عادی ترین کارشه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina اوکیه
701314/1000113