هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
منم دارم 2 ساعت فک می کنم ی متن 4 خطی بنویسم عیدو تبریک بگم
-
Gharibe Gomnamreplied to ari_14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
قربانت
نوشتم خوبی بدی دیدین حلال کنید هیچکس هیچی نگفت این یعنی چی به نظرت -
Gharibe Gomnam
قهرم باهات چرا من آخرین نفر نامردسونیا دو ساله
-
Gharibe Gomnamreplied to Saghia on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi
️ -
ari_14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ت دیگ...
ن واس من دوهفته اینجوری بود -
Gharibe Gomnamreplied to Sachli on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
-
Gharibe Gomnamreplied to ari_14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
واسه من کلا نیست
تقریبا دوماهه -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
بسیار ممنون️ -
sina bigdelireplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam عید شمام مبارک سال خوبی داشته باشین
-
0-0ftmreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam عید توام مبارک دختری️سال و زندگی سالم و شادی داشته باشی به همراه خانواده و خواهر شیرینت️
-
Gharibe Gomnamreplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
چراااا هیچوقت منشن نمیشییی
خانومِ_دوست_داشتنی
شماهم منشن نشدی
bahar mohammadi 0 -
ari_14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam وایییی هرچی میرفتم بالاتر تموم نمیشد
مرسی ریحانه جان
کاری نکردیم ک -
Saghiareplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ممنون ،عید توهم مبارک
-
Sachlireplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam یا قمر بنی هاشم
مرسی عزیزم از تبریک
سال توهم عالی پیش بره
پست 701681 از 1000113