هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انرژی درونی زیادی دارمممم
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی بیاااکلی هم اهنگ فرستادمپیدا کن گوششون کن
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی منممم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Reza-H on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
ممنونم همچنین -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی بیاااکلی هم اهنگ فرستادمپیدا کن گوششون کن
بفرست پیوی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
من الان آمادگی اینو دارم که کتاب تاریخو آتیش بزنم -
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی #در مصرف نت صرفه جویی کنیم
بزار پیداشون کنم منشن میکنم -
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی
یهو دیدی فردا کور عباس گفت
درس تاریخ در کنکور سراسری رشته تجربی سنجش میشود همه دانش اموزان باید به تاریخ مسلط باشند!!!! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
چقدر صرفه جویی تو اصلا
باشه مرسییی -
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
در حال بارگذاری...replied to lO_Ol on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa ببین اونموقع براش زنده و مرده نمیزارم
-
I_Fatemeh_lreplied to پرستو بابایی on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آره هنوز منو نشناختی
-
پرستو بابایی خب حالا آهنگم داریمبیا وسط
-
lO_Olreplied to در حال بارگذاری... on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
کار خوبی میکنی... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to I_Fatemeh_l on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آره هنوز منو نشناختی
اووو دمت گرم اکنون شادی ها رو درونی کنیم
جدیت فضا فاطمه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
اگه شانس شانس منه !!!صد درصد همین میشه
701801/1000113