هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
این چی بود
هووف -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba ایلیا بود اسمش دقیقا چیکار کرد یادم نمیاد؟
داشم ایلیا
فاگوسیت ها رو کشف کرد تو لارو ستاره دریاییی -
بچه ها کسی همایش فلاح عربی شرکت کرد
خوب بود؟ -
خب امتحان اولیه رو دادم دیگه
بقیه رو هم با همین پاس کنین -
0yasin.sh0replied to Succinate on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba اهاااا یادم اومد مرسیییی
-
در حال بارگذاری...replied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 آدم وقتی افسرده هست هم زیاد میخوابه ️
-
در حال بارگذاری...replied to Blue28 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@مری-م
-
در حال بارگذاری...replied to moBn on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moBn در نومیدی بسی امید است...️
-
یــک ایــده نــاب
یک عملکرد ضعیف -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to مِهردُخت on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Venus655
ارهههه
ولی فقط برای دو نفر ،خصوصی بود -
بهم میگفت یهسری از آهنگا هستن، چند ثانیهی قشنگ دارن و من تمام دقیقهها و ثانیههاشونو گوش میدم بخاطر اون چند ثانیهای که دوسش دارم. واقعا یه وقتایی فکر میکنم شاید زندگی هم همینه. باید کلشو تحمل کنی، تمام سختیها و دردها و بیرحمیهاشو، بهخاطر چند لحظه قشنگش، و انگار که میارزه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آزمایش ایوری و همکارانش ..
یاد ایوری و دوستان افتادم -
@0Farzam0
این چه طرز حرف زدنه؟!
چون حرفی زدم که شما خوشتون نیومده ؟
این که گفتم به هر کی اعتماد نکنید کجاش اشتباست یا توهین و فحشی داخلشه؟
و آیا منظورم شخص شما یا عمومیت مردم بوده یا اون کسی که دیدم؟ -
مِهردُختreplied to پرستو بابایی on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ما هم یه تیم چند نفره بودیم قبل امتحان در راه رضای خدا رفع اشکال می کردیم برا بچه های کلاس
ولی خب طبیعتا در حد کتاب و امتحان بود نه کنکور -
یک ترکیب مینیمال نسبتا تمیز
-
یکی باهام ناهار بخوره
دارم ضعف میکنم:/ -
از۱۱دارم درس میخونم
دیگه دارم نمیتونم
چرا دوستان همه سرشون تو گوشی و کتابه
مگه شما فتوسنتز میکنید️ -
0yasin.sh0replied to در حال بارگذاری... on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... اخی قلبم️
-
خسته ام از این دیار...️
702724/1000113