هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چه عحب من اومد و شما دوتا نیستین
I_Fatemeh_l @M-Tina -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@0Farzam0
-
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
@0Farzam0
تو شرایطش رو ایجاب میکنی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مِهردُخت on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
خب شوخی جدی ای بودولی کامل منظورم شوخی بودش
بیشتر خواستم اون چیز که بچه ها سریع تحت تاثیر قرار میگیرنش رو بگم
اصن نمیدونن چیه کیه با دو تا ریلز و حرف انگیزشی و دو تا فرق تست آزمونی با مروری چیه میگن مشاورالبته شوخی بودن قسمت اول به قسمت دوم مربوط نمیشه
و استفاده نکردن از ایموجی هم موثر بودبله اینو اشتباه کردم
انگار با خشم و عصبانیت نوشته شده بود
شاید حس عصبانی بودن این چند روزم رفته تو قسمت شوخیم مثل اون انیمیشین اینساید اوت
اسمش رو بلد نبودم رضا در پیام های آینده اسمشو گفتهر چند حس می کنم اون رتبه ها از شما بر میاد
شما لطف دارین
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
من ازت عذرخواهی میکنم -
-
Reza-H تو کلا زیر نویسی رضا
-
@0Farzam0
منم عذرخواهیت رو قبول میکنم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
یاسین جان متاسفانه منشن پرانی
هعی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
چقدر بزرگوار
دمت گرم -
@0Farzam0
-
@0Farzam0
اختیار داری -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
چرا؟ -
0yasin.sh0replied to Reza-H on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
Reza-H ف۶دزام هرچی میگه یه توضیح میدی یا اشاره به منظورش میکنی
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
0yasin.sh0
در صورتی که سخنان هر کدام از عزیزان نیاز به توضیحات داشت، برای تکمیل سخن اقدام میشود
پ.ن: فرزام سمبل حرفای مبهم و دوپهلوئه. به خاطر این نیاز بیشتری به این خدمات داره @0Farzam0
#اتحادیه_ویراستاران_و_گزینشگران_کشور
پ.ن2: مثل اینکه پیام خودتم نیاز به توضیح داره. ف6دزام؟؟ -
اصلا انتظار نداشتم...
-
میدونستین تایم چسبنده اس؟
702769/1000113