هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یاد اون معلم ادبیاتمون افتادم
همیشه میگفت بچه ها باور نکنید تو این کتابا مینویسن فلان ادم خیلی بدبخت بود فلان شد نبوغ و هنر تو فقر ظهور پیدا نمیکنن -
سرش از تنش جدا شد بعد تنشو برداشت احیای قلبی کرد
خون از گردنش میپاچید بیرون
شت..
جدا شت.. -
@Venus655
تا منظورمون از شرایط سخت چی باشه -
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجا -
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba لانگمن جنین شناسی
عا
خدایی چرا نقاشی رو ترجیح نداد
-
@Mammal چه باحال؟؟؟؟!!!!
-
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجا@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجاعه سلام آقا برنوسی
-
همه کانالای کنکوری اون رستگار رحمانیو مثال میزنن میگن اگه دیرم شروع کردی ناامید نباش اینا
اما کسی نمیگه اون قبل سربازیش رتبه یک کنکور ریاضی بود بعد تغییر رشته داد تجربی -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر تغییر
احساس پیری میکنم اومدم اینجاعه سلام آقا برنوسی
@Alba سلام
خوبی شما؟ -
همه کانالای کنکوری اون رستگار رحمانیو مثال میزنن میگن اگه دیرم شروع کردی ناامید نباش اینا
اما کسی نمیگه اون قبل سربازیش رتبه یک کنکور ریاضی بود بعد تغییر رشته داد تجربی@Soniaaa برای جذب از هرچیزی میزنن تا امید بفروشن به مردم
-
اما کسی نمیگه اون قبل سربازیش رتبه یک کنکور ریاضی بود بعد تغییر رشته داد تجربی@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اما کسی نمیگه اون قبل سربازیش رتبه یک کنکور ریاضی بود بعد تغییر رشته داد تجربیموقع بهمن ماه:
مشاورا در حال گفتن داستان رستگار
بابا طرف تخصص مطب زد -
@Soniaaa برای جذب از هرچیزی میزنن تا امید بفروشن به مردم
@Amir-Bernousi
بله دقیقا
خوبین شما ؟ خیلی وقته نبودید -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اما کسی نمیگه اون قبل سربازیش رتبه یک کنکور ریاضی بود بعد تغییر رشته داد تجربیموقع بهمن ماه:
مشاورا در حال گفتن داستان رستگار
بابا طرف تخصص مطب زد@Alba
همون الانم ب شروع از بهمنا باز همونو میگن -
@Alba سلام
خوبی شما؟ -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
همون الانم ب شروع از بهمنا باز همونو میگناخه خدایی خوب نیست
کنکور یه قرن پیش بود الان فرق داره