هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa نگا داره ترکی به من فوش میده @Alba
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
با اون ۹ میلیارد میشد چندین خونواده رو خوشحال کرد!
هعییی یکی میشه محمد علی فردین یکی میشه این آقا!
قضاوت نکنیم ستون اگرم خرج نکنه یک عده میگن که این همه پول داره عروسی درست درمون نمیگیره برای خودش دوما از کجا میدونی کمک نمیکنه؟
@0yasin-sh0 همه از عقبه این آقا خبر دارن! از لامبرگینی سواری و فخرفروشیش گرفته تا خرج های میلیاردیش! کدوم کمک؟ اینا آدما کمی نیستن کمک کنن وکسی نفهمه!
علی دایی اون سال برا زلزله کرمانشاه اونهمه کمک کرد! تختی اون زمان هرکاری کرده الان معلومه و همه میدونن! کارای فردین رو همه میدونن! چیشد الان که اینهنه رسانه هست اگه کسی کاری کنه هیییییچکی نمیفهمه؟؟ مردم چطوراز رنگ دمپایی تو دستشویی خونه طرفم خبر دارن ولی از کمک کردنش نع؟!
حاجی نگو اینو دیگه
-
رحمان
دندانتو چطوری میشه قربونت برم؟؟ بیا بگو به من!!!!!!! -
Rahman Aa تو خودتو بگیر دیگه دندان استعاره از چیه
-
@Alba نمیدونم به چشمای یکی ربط داره دیگه بحثم درمورد گلراز بود گفتم شاید برای اون میگی
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba نمیدونم به چشمای یکی ربط داره دیگه بحثم درمورد گلراز بود گفتم شاید برای اون میگی
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چی بگم دیگه والا
کاشکی سطح دغدغه ما هم همون قدر بود -
officer k آها
بسلامتی -
رحمان
دندانتو چطوری میشه قربونت برم؟؟ بیا بگو به من!!!!!!! -
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 اعا اوزیگگ دنگوز
توروخدا ترجمه هم بنویسید
-
Rahman Aa خب منم فارسی رو میوفتم
ولی پسر که هستی -
officer k آها
بسلامتی -
توروخدا ترجمه هم بنویسید
@Alba من که ترکم نفهمیدم چی گفت
-
توروخدا ترجمه هم بنویسید
-
@Alba من که ترکم نفهمیدم چی گفت
-
@0yasin-sh0 همه از عقبه این آقا خبر دارن! از لامبرگینی سواری و فخرفروشیش گرفته تا خرج های میلیاردیش! کدوم کمک؟ اینا آدما کمی نیستن کمک کنن وکسی نفهمه!
علی دایی اون سال برا زلزله کرمانشاه اونهمه کمک کرد! تختی اون زمان هرکاری کرده الان معلومه و همه میدونن! کارای فردین رو همه میدونن! چیشد الان که اینهنه رسانه هست اگه کسی کاری کنه هیییییچکی نمیفهمه؟؟ مردم چطوراز رنگ دمپایی تو دستشویی خونه طرفم خبر دارن ولی از کمک کردنش نع؟!
حاجی نگو اینو دیگه
Matin Mousavi 1 من نمیگم کمک میکنه و نمیگم هم کمک نمیکنه ولی من و تو هم تو جایگاهی نیستیم که بخوایم اینو بگیم
طرف پولشو داره عشق و حالش رو میکنه اصلا جون کنده که به این نقطه برسه بعدشم متین تو صفحه گلراز چیز انچنانی نمیزارن ولی خب اره مردم ما اینطورین تا طرف یچی داره یچی میگن نداره یچی دیگه -