هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اقایون داداشا
دوستان عزیز
ناناس رو بنده گفتم و حق نشر هم دست خودمه
لطفا اسکی نرید
با تشکر
@0yasin-sh0
Rahman Aa -
@Venus655 او دایی ها
دایی کوچیکم خیلی خوبه قدرت تخریب گری خوبی داره -
چه عحب من اومد و شما دوتا نیستین
I_Fatemeh_l @M-Tina@0yasin-sh0 من که رفتم مسافرتم
امیر مسعود اصفهانم نمیخوای دعوتمون کنی خونتون؟ @ABR_DJ -
@0yasin-sh0 من که رفتم مسافرتم
امیر مسعود اصفهانم نمیخوای دعوتمون کنی خونتون؟ @ABR_DJI_Fatemeh_l سلام
-
Matin Mousavi 1 اینم حرفیه ولی خب به من تو چه اصلا بچسبیم به زندگی خودمون
@0yasin-sh0 کاری بهش نداریم که! من بحثم این مردمه و سر اینا حالم گرفته میشه!
که این آدما رو الکی الکی بزرگ مکنن اونوقت مردای واقعی تا میمیرن کسی نمیشناسه اونارو!
طرف حرف حقی زد گفت جمعیت اسرائیل ۹ میلیونه اونوقت فالواری دنیا جهانبخت 16 میلیون! ما نزدیک دو برابر جمعیت اونا فقط هَوَل داریم
مهمون داریم باید برم شب همگی خوش
-
I_Fatemeh_l سلام
@Mahdi-RE سلام چطوری
-
@0yasin-sh0 خب منم باشم سرتو میکنم
@Mahdi-RE
من زیاد کاریش ندارم ولی داداشم و همین دخترخالم تو جنگ های فراوان هستن و بار ها با بالشت سعی به خفه کردن هم داشتن و من هم نگاه میکردم و میخندیدم به سطح خنگی جفتشون
-
@0yasin-sh0 عه امشب فصل 5/6 یازدهم تمومه میمونه گیااهیی ها و فصل 7 یازدهم فردا تمومه یا پس فردا
Rahman Aa خیلیم عالی من تازه دو روز پیش متوجه شدم که گروه و اینا چیه ویس جناب عالی رو گوش کردم چیزی نفهمیدم
-
-
@Mahdi-RE سلام چطوری
I_Fatemeh_l خوبم میسی
تو چطوری؟
-
I_Fatemeh_l خوبم میسی
تو چطوری؟
@Mahdi-RE شکر،منم عالی
-
@ABR_DJ از اون 6 7 تا عشق سابقت بنویسی کافیه
-
امیر مسعود اصفهانم نمیخوای دعوتمون کنی خونتون؟ @ABR_DJI_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امیر مسعود اصفهانم نمیخوای دعوتمون کنی خونتون؟ @ABR_DJعه به سلامتییی به یادت بودیم
دعوت نمیخواد پاشو برو خونشون به من گفته هرکی بیاد کباب و چلو گوشت میدم -
امیر مسعود اصفهانم نمیخوای دعوتمون کنی خونتون؟ @ABR_DJI_Fatemeh_l آدرس خونه عمهم رو میدم
-
@ABR_DJ هه
-
@Mahdi-RE
من زیاد کاریش ندارم ولی داداشم و همین دخترخالم تو جنگ های فراوان هستن و بار ها با بالشت سعی به خفه کردن هم داشتن و من هم نگاه میکردم و میخندیدم به سطح خنگی جفتشون
@0yasin-sh0 من به بار عید امسال دوتا پسر عمو هام که یکیشون 21 سال و اون یکی نهمه تو اتاق گیر اوردن دورم چادر پیچیدن بعد پتو بعدشم انقدر زدنم
ولی دختر خاله من بزرگ شده نمیشه دیگه از این شوخیا باهاش کرد -
Rahman Aa خیلیم عالی من تازه دو روز پیش متوجه شدم که گروه و اینا چیه ویس جناب عالی رو گوش کردم چیزی نفهمیدم