هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE مگه میشه شیرازی باشیو لهجه شیرازی نداشته باشی
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ هیچی نمی خورم که آخه بگم ضرر میکنه
پس عصبیه
چرا خوب نیستی -
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l پس ویس ضروری شد بفرستی اونم با لهجه
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l نمیام نترس از اصفهان رد شدیم
-
I_Fatemeh_lreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 ایشالا بعد مسافرت
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این فصل ایمنی نکته درست و حسابی ننوشتم
-
I_Fatemeh_l من الان دنبال یه شیرازی میگردم با لهجه یه ویس ریز بگیره
ببینم لهجشون چه شکلیه
باورت میشه تا حالا یه شیرازی از نزدیک ندیدم -
من اهل تلافی نیستم
(تودلی) -
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l حالا من کار ندارم کی میفرستی با لهجه باید بفرستی
-
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE بعد از مسافرت میفرستم
-
آدم بدید من بزنمش:))
-
I_Fatemeh_lreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 چشم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Aram_ on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
بیاااا منو بزن -
I_Fatemeh_l یدونه بفرس دیگه
فکر کنم شنیدم چه شکلیه
ولی نمیدونم کدومه -
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE چشم بعد میفرستم
-
منفی
-
Danial.al سلام خوبی؟ خلاص شدی از نهاییا تبریک میگم
-
I_Fatemeh_l الان دیگه
توروخدا -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی چرا دقیقا الان سر درست نیستی؟:)
-
@دختر-بهار خب چرا الکی حرص میخوری.یه مسکن بخور اگه جواب میده
خوب مطلق نیستم
سعی میکنم با انجام یه سری کارها حداقل واسه یه مدتی حالم خوب باشه
703340/1000113