هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Tina
خوبه
روغن ریخته رو نذر امام زاده میکنین -
چه بنویسم از این دنیا به دنیا دل نبندید
فقط یک آه و یک دم،به فردا دل نبندید
هایده… -
خدایا بیا معامله کنیم ببین بیا اقاقی کن کاری کن من زیر 300 بشم بعدش من جون رحمان هرکس پتانسیل زیست داره تو الا زیستشو میکنم 60 قول مردونه دیگ خود دانیی
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدایا بیا معامله کنیم ببین بیا اقاقی کن کاری کن من زیر 300 بشم بعدش من جون رحمان هرکس پتانسیل زیست داره تو الا زیستشو میکنم 60 قول مردونه دیگ خود دانیی
خدایا
ببین
الان این نذرو کرد
کانسپتشو دیوایس کن
هر هفته تو گوگل میت با من کلاس بذاره
ولی اگه دیدی قبول شد یادش رفت
تخصص قبولش نکن -
عزیزم زندگی معنای درده…
-
هایده ی جان
-
Michael Vey دختر پارادوکس با بوکس خدایی دماغتون پهن شه کی میخواد بگیرتون
_Reza_ قرار نیس جوری زندگی کنم ک یکی منو بگیره! اونقدر خودمو بالا میکشم تو زندگیم ک در اخر من اونی باشم ک یکیو میگیره داداش گلم
-
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدایا
ببین
الان این نذرو کرد
کانسپتشو دیوایس کن
هر هفته تو گوگل میت با من کلاس بذاره
ولی اگه دیدی قبول شد یادش رفت
تخصص قبولش نکن -
برای توووو خود را بازیابی میکنم اری خود تو
-
_Reza_ قرار نیس جوری زندگی کنم ک یکی منو بگیره! اونقدر خودمو بالا میکشم تو زندگیم ک در اخر من اونی باشم ک یکیو میگیره داداش گلم
Michael Vey ای خدا شکرت
اوکی برو بالا ماهم این پایین برات دس میزنیم
-
@0Farzam0 فرزام همین جا مردونه میگم پزشکی= روزی 2 ساعت فقط فرزام اونم زیست ویس یا گوگول میت یا هرچیی
-
Reza-H نه ببینید مثلا یه بچه رو نه حاضرم طبیعتا این کارو باهاش بکنم نه قلبم و روحیم میتونه این کارو کنه!
اینطوری!
بله.@M-Tina
بله بله. شما الهه مهربانی و عطوفت هستید -
@0Farzam0 فرزام همین جا مردونه میگم پزشکی= روزی 2 ساعت فقط فرزام اونم زیست ویس یا گوگول میت یا هرچیی
-
هععععی...
57 درصد زدمش فک کن کنکور اینجوری بزنم واهاهای.. حیف ک محاله... حتی اگ بزنمم احتمالا کنکور بشدت اسون بوده و بازم فرقی ب حالم نداره