هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سخت میگرد جهان بر مردمان سخت کوش
سی پی اس
بسیارررررر زیبا بود تنکس -
Mahdieh te !!!!!
-
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahdieh te on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdieh te این خیلی مرد بودی رو استفاده نکنیم! زنا هم قوین! شیرزنایی داریم که ۱۰ تا مرد رو آدم حساب نمیکنن!!
-
AmirBarsamreplied to Matin Mousavi 1 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
غزل ای صبا نکهتی از خاک ره یار بیار رو خیلی دوست دارم چون داریوش هم آهنگشو به بهترین نحو خونده -
بعضی وقتا خیلی عجیبین خیلی زن بودن بده ک منفی میدی؟؟؟
-
@ABR_DJ میدونی ک خیلی سخته
ولی دارم تلاش میکنم -
@30πR هر چیزی سختی خودشو داره
همین که تلاش میکنی برا حال خوب یه دنیا ارزش داره -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 اصتلاحه (یادم رفتم املاشو )
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ استاد شجریان بهترشو خونده
با احترام به استاد داریوش عزیز
-
@30πR بر طبل شادانه بکوب
کلا ۵ روز مونده -
-
تلویزیون هم روشن نباشه بابام صدای گوشیو میشه بالا تا اعصاب کل خونه رو با این چرت و پرت ها خورد کنه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahdieh te on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdieh te میدونم اصطلاحه ولی غلطه! اشتباهه! باید بگی دمت گرم دختر ایولا که ...... فلان
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 چشممممممممم
-
Mahdieh te من تورو ی جا دیگم تگ کردم مگ نوتیف نمیاد برات!؟
-
پنج روز که نه در اصل
دو ماه و پونزده روز بلکم بیشتر مونده
کاش پنج روز بود -
AmirBarsamreplied to Matin Mousavi 1 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 از شجریان ها گوش ندادم تا حالا
فقط آهنگ با من صنما همایون رو شنیدم -
خدایا بابت زن بودنم عذر میخوام باعث ناراحتی بعضیا میشیم ما..
پ.ن: مخاطبم تو نیستی Mahdieh te
713078/1000113