هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی چقد از این بابت خوشحالم ک رفیقایی دارم ک سرشون تو زندگی خودشونه تا چیزی نگم چیزی نمیپرسن
و در عین اینکه تو کار و زندگی بقیه دخالت نمیکنن
همیشم همدردن و هممراز و سعی در این دارن ک حالتو خوب کنن
واضح بگن سرشون ...بقیه نی -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ramos9248 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
خلوص نیت باید داشته باشی
من حافظ رو خیلی دوس دارم چون بهم آرامش میده و حالمو خوب مکنه ولی برا فال و اینچیزا دور حافظ نیستم
-
Danial.al کپی رایتشو نمیدونم
-
0yasin.sh0 وقتی یهو میای و ری اکشن میدی ب پیامم و میدونی ک دارم ع چی حرف میزنم ینی
دقیقا خودت بودی
دوبارم سوال کردیی بار با کد ی بار بی کد
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 تو مافیایی!
مایکل اون فکت رو انداخت تا ببینم کی از من بدش میاد که معلوم شد
-
ولی تورو حضرت علی پشت نمونین
تورو خدا -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahdieh te on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdieh te در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گاد چه زود گذشت
انگار همین دیروز بود استارت مطالعهمو زدم
دختر فارغ از نتیجه، خیلی زن!! بودی که تحمل کردیمهم اینه من قبولت دارم دیگه گور بابای بقیه
این مهمه!!
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سخت میگرد جهان بر مردمان سخت کوش
سی پی اس
بسیارررررر زیبا بود تنکس -
Mahdieh te !!!!!
-
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahdieh te on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdieh te این خیلی مرد بودی رو استفاده نکنیم! زنا هم قوین! شیرزنایی داریم که ۱۰ تا مرد رو آدم حساب نمیکنن!!
-
Matin Mousavi 1
غزل ای صبا نکهتی از خاک ره یار بیار رو خیلی دوست دارم چون داریوش هم آهنگشو به بهترین نحو خونده -
بعضی وقتا خیلی عجیبین
خیلی زن بودن بده ک منفی میدی؟؟؟
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 اصتلاحه (یادم رفتم املاشو
)
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Ramos9248 on ۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ استاد شجریان بهترشو خونده
با احترام به استاد داریوش عزیز
-
@30πR بر طبل شادانه بکوب
کلا ۵ روز مونده
713080/1000113